Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woningontruiming Nootdorp

Woningontruiming Nootdorp

Moet u verhuizen uit uw woning? Moet u een ruimte leeg opleveren? Wilt u professionele hulp bij de ontruiming van een flexibel bedrijf? Dat kan! Woningontruiming Nootdorp is gespecialiseerd in het uit handen nemen van al uw ontruimingszorgen.

Woningontruiming Nootdorp is gespecialiseerd in het uit handen nemen van al uw zorgen op het gebied van ontruiming en verhuizing. Bel voor een gratis offerte naar: 070 – 215 88 23.

Ons team biedt hulp bij alle soorten ontruimingen en verhuizingen. Elke woning maken wij netjes leeg en leveren het keurig bezemschoon op. Conform de eisen van de verhuurder, woningbouwvereniging, de makelaar of verhuurder.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 070 – 215 88 23.
Of vul het online formulier in.

We hebben geen wachttijden! Daarom kan Woningontruiming Nootdorp elke ruimte snel leegmaken. Zoals een school, een magazijn, een winkelpand, een bedrijfsruimte of een berging. Wij ontruimen of verhuizen al binnen een dag als het moet. Al vanaf 150 euro. Bel ons voor een gratis offerte.

Senioren

Senioren, mindervaliden en hulpbehoevenden zijn onze speciale klanten. Senioren verhuizen en het leegmaken van hun woning is in verschillende situaties erg emotioneel en stressvol. Bijvoorbeeld als iemand overleden is.
Wij hebben dit soort verhuizingen al vaak gedaan en gaan discreet en professioneel te werk.

Waarom voor ons kiezen?

Woningontruiming Nootdorp is vakkundig, snel en goedkoop. Wij zijn al lang actief in deze branche. Ons bedrijf werkt professioneel, volgens de wensen en voorkeuren van de klant. Wij hebben geen wachttijden! En genoeg medewerkers om in te zetten voor verschillende klussen tegelijk. Voorrijkosten brengen wij nooit in rekening.

Wat kunnen wij voor u doen?

 • Monteren en demonteren van meubels.
 • In- en uitpakken van meubels en dozen.
 • Opruimen en alle afval netjes afvoeren.
 • Leeghalen van uw onderkomen, van zolder tot kelder.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Verhuislift inzetten tot 10e etage.
 • Taxatie van antieke meubels en verzamelingen.
 • Inkoop van meubels en andere bruikbare goederen.
 • Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Grote en kleine schoonmaakwerk.
 • Verhuizen.
 • Het verwijderen van uw elektrische installaties en vloerbedekking.

Meubel ophaaldienst

Heeft u meubilair of andere spullen die u niet meer wilt? Gaat u samenwonen of trouwen en heeft u ineens veel meubelen dubbel? Of is er een familielid overleden en weet u niet wat u moet doen met alle inboedel en overige spullen? Gaat u uw overvolle garage binnenkort opruimen en wilt u de meubelen niet meer?

Bel Woningontruiming Nootdorp en wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken naar uw spullen. Wij hebben een meubelophaaldienst die goede spullen overneemt voor een goede prijs. Andere bruikbare inboedel en andere goederen kunnen wij meenemen om te schenken. We doneren regelmatig aan de Weg Geef Stichting en andere sociale instellingen. Onbruikbare spullen ruimen wij verantwoord en gescheiden op. De meubelophaaldienst staat klaar voor u!

Heeft u vragen? Moet u een woning of andere ruimte leegmaken? Wilt u meubels kwijt?

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel 070 – 215 88 23.