Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woningontruiminig Scheveningen

Woningontruiminig Scheveningen

Woningontruiming Scheveningen voor het razendsnel bezemschoon opleveren van uw huur- of koopwoning in Scheveningen en omgeving. Ook voor verpleeghuiskamers, seniorenwoningen en bedrijfsruimtes kunt u bij “Woningontruiming Scheveningen” terecht. Bel voor een gratis offerte: 070 – 215 88 23.

Moet u plotseling verhuizen? Gaat u kleiner wonen? Of juist groter? Denkt u aan al het inpakwerk en de hulp die u moet regelen, vooral het zware sjouwwerk? Wij van Woningontruiming Scheveningen nemen graag al uw ontruim- en verhuiszorgen uit handen.

Uw woning binnen 1 week in 1 dag laten leeghalen en veegschoon opleveren conform eisen woningbouw of makelaar? Ja het kan echt me “Woningontruiming Scheveningen”!

Woningontruiminig Scheveningen is goedkoop, snel en efficiënt. Wij ontruimen al zo`n 14 jaar dag in dag uit. Doordat wij al zo lang in het vak zitten hebben wij veel ervaring opgedaan en kunnen wij zeer efficiënt en flexibel werken. Dit merkt u in de prijs. Wanneer u verschillende offertes aanvraagt zult u merken dat wij NIET de goedkoopste zijn maar wel 1 van de betere!

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 070 – 215 88 23.
Of vul het online formulier in.

Snel en goedkoop leegmaken, opruimen, inboedel afvoeren en bezemschoon opleveren van uw woning, kamer of flat.

Wij kunnen meestal binnen enkele dagen uw woning snel en netjes leeg maken en bezemschoon opleveren volgens de eisen van de verhuurder, woningbouwvereniging of makelaar. Ons ervaren team pakt desgewenst alle inboedel en andere spullen netjes in, en binnen één dag is uw woning leeg en bezemschoon. Een andere huurder of koper kan zo de woning in!

Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit het volgende:

  • Leegmaken en veegschoon opleveren van uw woning, kamer, flat of bedrijfsruimte.
  • Schoonmaakwerkzaamheden.
  • Kleine reparaties en onderhoudswerk.
  • Het verwijderen van vloerbedekking en elektrische installaties.
  • Veilig vervoer van meubels en andere huisraad.
  • Advies en hulp bij tuinonderhoud.
  • Inkoop meubelen en andere bruikbare goederen.
  • Het veilig in- en uitpakken van inboedel en andere spullen.
  • Taxatie van meubilair en verzamelingen.
  • Opslagruimte voor uw spullen.

Overname en goede doelen steunen met Woningontruiming Scheveningen:

Heeft u meubilair of ander spullen van waarde die u niet meer gebruikt en waar u eigenlijk vanaf wilt? Wij nemen het graag van u over voor een reële prijs.

Spullen die u niet meer hoeft en die weinig waarde hebben brengen wij naar liefdadigheidsinstellingen. Uw spullen krijgen zo een tweede leven en mindervermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u kiest voor Woningontruiminig Scheveningen.

Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af naar de gemeentelijke vuilstortplaats of milieu park.

Senioren verhuizen:

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze trouwste klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woon klaar maken van een nieuw onderkomen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuist Woningontruiminig Scheveningen u in 2 dagen. Maar we hebben ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen één dag kunnen wij uw woning leeghalen en kaal en bezemschoon opleveren.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel 070 – 215 88 23.