Nieuw: betaal nu met goederen of edelmetaal, zoals gouden en zilveren sieraden. Klik hier.

Woningontruiming na overlijden

Het overlijden van een familielid of dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Helaas brengt het ook een hoop organisatie met zich mee. Er moeten allerlei zaken geregeld worden. Het leegmaken van de woning of kamer van de overledene is vaak één van die zaken.

U heeft als nabestaande misschien niet de tijd of de energie om een ontruiming zelf te regelen en uit te voeren. Wij zijn specialist in ontruimingen en kunnen veel van de taken van u overnemen. Wij maken de woning helemaal leeg en leveren hem bezemschoon op, conform de eisen van de woningbouwvereniging, makelaar of zorgcentrum. Ook kunnen wij eventuele herstelwerkzaamheden en reparaties aan de woning of kamer uitvoeren wanneer dat nodig is.

Wij nemen u de zorg(en) uit handen.

Overname goederen

Soms ziet u tijdens een ontruiming pas om hoeveel spullen het gaat en weet u ook niet wat met al die spullen te doen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om goederen met waarde aan ons te verkopen. U krijgt van ons een reële prijs voor de spullen.

Andere goederen en spullen die nog bruikbaar zijn maar die u niet meer wilt of niet nodig heeft, nemen wij mee en schenken we aan goede doelen. Op deze manier krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt bovendien het milieu ontzien.

Opslag

Zijn er spullen van de overledene die u nog wil bewaren, maar u weet niet wat u er direct mee moet doen? U kunt in dit geval gebruik maken van onze opslagmogelijkheden. Zo kunt u de tijd nemen om na te gaan wat u met de spullen wilt doen. Uw spullen zijn in de tussentijd veilig, droog en verzekerd. En u heeft altijd toegang tot uw spullen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 070 – 215 88 23.

Hergebruik via goede doelen


Overbodige, maar nog bruikbare spullen kunnen wij naar goede doelen brengen zoals de Weg-Geef-Winkel in Den Haag. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat afval op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Bij een ontruiming komt veel organisatie kijken. Het is daardoor een vaak tijdrovende en stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke en nette werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een ruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij alles leegruimen – van zolder tot kelder – en dat wij alle ruimtes schoon en netjes voor u opleveren. En alles volgens de eisen van de woningbouwvereniging, makelaar of verpleeghuis.

Herstelwerkzaamheden


Bij een ontruiming of verhuizing is het vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van behang en vloerbedekking, of het repareren van gaten in muren. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubelen of andere goederen van waarde in een woning of bedrijfspand over blijven waar u geen bestemming meer voor heeft. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

× Stel een vraag via Whatsapp