Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woningontruiming Leiden

Woningontruiming Leiden

Heeft u een andere koopwoning in Leiden gekocht? Verhuist u naar een andere huurwoning? Moet u, of iemand in uw omgeving, kleiner gaan wonen, bijvoorbeeld in een verzorgings- of bejaardentehuis? Moet er een verpleeghuiskamer leeggemaakt worden? Of heeft u een bedrijfsruimte in Leiden die ontruimt moet worden?

Het maakt voor ons niet uit om wat voor soort ontruiming het gaat. Woningontruiming Leiden biedt u hulp en advies bij het leegmaken van iedere ruimte. En alles volgens uw wensen en de eisen van de woningbouwvereniging, makelaar of verpleeghuisdirectie.

Woningontruiming Leiden voor het leegmaken van uw huur- of koopwoning. Ook voor (verpleeghuis)kamers en bedrijfsruimtes. Wij zijn snel, professioneel en goedkoop. Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 – 215 88 23.

Een woningontruiming of verhuizing is stressvol, hectisch en intensief. Bovendien kost het enorm veel tijd qua voorbereiding en uitvoering. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeer efficiënt werken. Hierdoor zijn wij niet alleen snel en vakkundig, maar ook nog eens zeer voordelig!

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 070 – 215 88 23.
Of vul het online aanvraagformulier in.

Woningontruiming Leiden: snel en efficiënt

Wij zijn de betaalbare oplossing voor al uw ontruim- en verhuiszorgen. Onze ervaren medewerkers werken volgens vaste richtlijnen; zorgvuldig en discreet. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inpakmaterialen om uw spullen te beschermen. Wij werken snel maar kunnen ook onze extra snelle spoedservice inschakelen als het moet. Bel voor meer informatie: 070 – 215 88 23.

Meubilair en andere goederen die tijdens het leegmaken van de woning overbodig blijken, nemen wij graag van u over voor een reele prijs. Goederen zonder waarde brengen wij naar goede doelen. Zo ontzien we het milieu en krijgen bruikbare spullen een tweede leven bij mensen die er enorm blij mee zijn.

Kapotte en onbruikbare spullen brengen wij op een verantwoorde wijze naar de gemeentelijke milieustraat voor recycling.

Totaalpakket

Wij kunnen de volgende werkzaamheden aanbieden:

  • Het transporteren van de inboedel.
  • Schoonmaken van bijvoorbeeld keuken, badkamer, vensterbanken enz.
  • Inkoop van meubels en andere spullen.
  • Het veilig en efficiënt in- en uitpakken van dozen en meubilair.
  • Taxeren van inboedel.
  • Het opslaan van uw meubilair en andere spullen.
  • Advies en hulp geven bij tuinonderhoud.
  • Verwijderen van vloerbedekking en elektronische installaties.
  • Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
  • Verhuur verhuislift met personeel tot de 10 de verdieping.

Woningontruiming Leiden is specialist in het vlot en vakkundig leegmaken en bezemschoon opleveren van elk type woning.

Seniorenverhuizing

Onze team heeft veel ervaring met senioren. Wij zetten net een stapje extra in ons werk voor onze ouderen. Voor deze groep hebben wij een speciaal pakket. Moet een seniorenverhuizing uitgevoerd worden? Bel ons voor advies en een prijsindicatie. Ons vakkundige team kan u de gehele verhuizing uit handen nemen.

Misschien wilt u alleen de persoonlijke spullen (voorlopig) meenemen? Wij kunnen alle spullen inpakken en de gehele ruimte leeghalen. Dan maken wij alles keurig schoon. Daarna voeren wij de noodzakelijke herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Standaard ruimen wij alle afval gescheiden en milieuvriendelijk op. In het nieuwe onderkomen pakken wij ook alles uit voor. Alle meubelen zetten wij weer in elkaar en richten het nieuw onderkomen geheel in. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de woning woonklaar is. Uw ouder, grootouder, of om wie het ook gaat, hoeft alleen maar in te trekken. Hoe fijn is dat!

Heeft u meubels en andere huisraad die u niet meer wenst? Of misschien antiek of verzamelingen? Wij nemen die graag van u over.

Woning snel bezemschoon door Woningontruiming Leiden

Wordt u plotseling geconfronteerd met een verhuizing? Maak gebruik van onze spoedservice! Heeft u vragen over een klus? Wilt u misschien een prijsindicatie? Of heeft u extra meubels die u kwijt wilt? Of teveel aan goede meubels voor een goede doel?
Bel ons en onze adviseur komt gratis langs om de werkzaamheden te bekijken en om alles te bespreken van ons. Onze offerte is gratis!

Bel Woningontruiming Leiden voor al uw vragen. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 070 – 215 88 23.