Woningontruiming Den Haag Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
070 – 215 88 23

Woning leegmaken Voorburg

Woning leegmaken Voorburg kan een koopwoning snel leeg en veegschoon opleveren. Bel voor een gratis offerte: 070-215 88 23.

Moet u plotseling verhuizen? Gaat u kleiner wonen? Of juist groter? Denkt u aan al het inpakwerk en hulp dat u moet regelen, vooral het zware sjouwwerk? Het team van Woning Leegmaken Voorburg neemt graag al uw verhuiszorgen uit handen. En helpt u graag bij het leegmaken van koop of huurwoningen in Voorburg en het veegschoon op te leveren.

Wij zijn goedkoop, snel en efficiënt. We ontruimen al vanaf 150 EUR. Onze sterke medewerkers zijn heel snel en handig in het in- en uitpakken, verwijderen en ophalen van inboedels en andere spullen. Wij gebruiken speciale inpakvilt en bubbelfolie om uw meubilair en breekbare spullen in te pakken. Met onze eigen verhuiswagens transporteren wij uw waardevolle spullen veilig en zonder problemen naar uw nieuwe onderkomen. Onze klant is koning!

Woning Leegmaken Voorburg is uw ultieme alternatief voor snel en goedkoop leeghalen, opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning, kamer of flat.

Ons dynamisch team van Woning Leegmaken Voorburg werkt volgens de eisen van de makelaar of woningbouw. Wij zijn uw ultieme alternatief voor het snel, vakkundig en goedkoop leeghalen, opruimen en bezemschoon opleveren van elke woning, flat of kamer. Of een berging. Onze werkzaamheden bestaat onder andere uit het volgende :

 • Leegmaken en veegschoon opleveren van uw woning, kamer of pand.
 • Schoonmaakwerkzaamheden.
 • Kleine reparatie – en onderhoudswerk.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Het verwijderen van alle vloer(bedekking) en elektrische installaties.
 • Veilig vervoer van alle meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp bij tuinonderhoud.
 • Inkoop meubels en andere bruikbare goederen.
 • Het veilig in en uitpakken van inboedel en andere spullen.
 • Taxatie van meubilair en verzamelingen.

Woning Leegmaken Voorburg helpen graag onze senioren met verhuizen

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze trouwe klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woonklaar maken van hun nieuw onderkomen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuist Woning Leegmaken Voorburg u in 2 dagen. Maar we hebben ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen 1 dag kunnen wij uw woning of pand netjes leeghalen en kaal en bezemschoon opleveren. Zoals het in de originele staat was.

Heeft u meubilair en ander spullen die u niet gebruikt? We nemen het graag van u over. Veel van onze spullen schenken wij aan liefdadigheidsinstellingen en zo helpt u mee. On- en minvermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af naar de afvalstraat.

Steun een goede doel en kies voor Woning Leegmaken Voorburg

De bruikbare spullen die u niet meer wilt, doneren wij. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u kiest voor Woning Leegmaken Voorburg.
Graag nemen wij alle goede meubels en andere huisraad die u niet meer wilt, van u over. Heeft u nog bruikbare spullen staan en wilt u het graag kwijt? In uw schuur, zolder of garage? Wij schenken alle bruikbare spullen zoals inboedel, huisraad, witgoed, goede kleding, kantoorartikelen en andere goede spullen aan verschillende sociale doelen. Onze medewerkers halen het op om te doneren aan verschillende sociale instellingen.
Graag wilt Woning Leegmaken Voorburg ook een maatschappelijke bijdrage leveren. Door al deze spullen te schenken maken wij veel mensen blij. Als u ons kiest voor een opdracht en goede spullen heeft die u niet meer wilt, nemen wij het graag van u over.
Wij schenken regelmatig aan verschillende instellingen zoals :

 • De Weg Geef Stichting
 • Stichting Kika
 • Stichting Doe een wens
 • De Voedselbank
 • Derde Werellanden
 • De Oostbloklanden

Hennepplantage of wietkwekerij laten leeg ruimen door Woning Leegmaken Voorburg

Woning leegmaken Voorburg kan een wietkwekerij snel en goedkoop leegmaken en opruimen.
Ontdekt u als verhuurder of eigenaar dat er een wietkwekerij is opgezet in een woning of pand dat u verhuurd heeft? Als de overheidsinstanties zijn langs gekomen blijft u achter met een grote puinhoop. De huurder is meestal spoorloos of in de gevangenis. Laat een hennepplantage of wietkwekerij vakkundig leegmaken door Woning Leegmaken Voorburg. Dit soort klussen hebben wij vaak gedaan. Vakkundig dus in het demonteren, leeg maken en opruimen van elke hennepplantage of wietkwekerij. Door de verschillende vallen die er worden gezet om mensen buiten te houden, de chemische stoffen die aanwezig zijn is het een gevaarlijke klus. Vaak is er ook geknoeid met de elektrsiche installaties. Gelukkig kunt u ons gespecialiseerd bedrijf Woning Leegmaken Voorburg inschakelen. Onze vakkundige medewerkers herstellen uw pand of woning zoals het was in de originele staat. Netjes, kaal en veegschoon. De volgende huurder kan er zo in.

Onze adviseur komt graag langs voor een gratis gesprek en een vrijblijvende offerte! Bel ons op 070-215 88 23.