Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning leegmaken

Woning leegmaken

Woning Leegmaken Den Haag en omstreken kan u de oplossing bieden bij al uw opruim werk in en rondom uw woning. Uw huis ontruimen vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Woningontruiming Den Haag maakt uw huis snel en netjes leeg. Ook voor bedrijfsruimtes en kamers in verpleeghuizen, bejaardentehuizen en verzorgingshuizen.

Woning leegmaken Den haag is een tijdrovende en stressvolle klus die vaak onderschat wordt en waar de meeste mensen echt hulp bij nodig hebben. Zware meubels sjouwen. Meubels van een etage naar beneden tillen? Ver lopen met de meubels of inboedel? Hoe ga ik dat sjouwen aanpakken? Wat moet er worden weggegooid? Waar laat ik die (grote) spullen die moeten worden weggegooid?

Totaalpakket met Woning leegmaken Den Haag:

woning leegmaken den haag

woning leegmaken den haag

Woningontruiming Den Haag biedt u een totaalpakket voor het ontruimen van uw woning:

  • Wij leveren de woning helemaal leeg en bezemschoon op, conform de eisen van woningbouwvereniging, tehuis of verkoopmakelaar.
  • Wij kunnen spullen overnemen tijdens het leegruimen van uw huur- of koopwoning. In sommige gevallen is dan het zelfs mogelijk om de ontruiming gratis te doen!
  • Wij kunnen herstelwerkzaamheden verrichten, zoals gelijmde vloerbedekking verwijderen of gaten dichten in muren en plafonds.
  • Wij kunnen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zoals de keuken ontvetten of de badkamer ontkalken.
  • Wij kunnen onze eigen verhuislift inzetten met een bereik tot 10 verdiepingen hoog.
  • Overbodige maar nog bruikbare meubelen brengen wij naar een goed doel voor hergebruik.
  • Wij voeren overgebleven afval op een milieu verantwoordelijke wijze af.
  • Wij kunnen zorgen voor (tijdelijke) opslag van uw spullen.

U ziet, u kunt met ons alle kanten op. Wat uw wensen ook zijn; wij hebben voor alles een oplossing! Ook bieden wij u een garantie dat u nergens een risico mee loopt!

Woning leegmaken Den Haag steunt ook een goede doel!

Samen met u bekijken we bij elke ontruiming welke spullen bruikbaar zijn en welke niet! Hierbij sorteren wij alle meubels en kleingoed op bruikbaar en te schenken aan een goed doel. Spullen als keukengerei, gordijnen,beeldjes vaasjes en boeken, kleding en kleine meubels zoals stoelen enzo worden altijd wel hergebruikt. Meubels moeten aan de volgende eisen voldoen:

1: meubels mogen niet verkleurd zijn. Zoals door de zon UV licht wat je vaak bij banken ziet bij een raam in een woning. Vaak verkleuren ze dan na verloop van tijd.

2. Geen beschadigingen. Dus geen katten of huisdieren bijvoorbeeld die met pootjes heel lief elke dag proberen te spelen en uw bank als klim krabpaal gebruiken.

3. Geen kapotte spullen. Zoals electra of witgoed of meubels met defect zoals deurtje eraf.

4. Geen matrassen. Mensen willen niet liggen op gebruikte matrassen van een ander persoon.

Heeft u een inboedel op te ruimen en hier zit echt nog wel bruikbare tussen dan kunnen wij dit samen aan een leuke doel schenken en mensen weer blij maken.

 

Wanneer u een afspraak met ons maakt kunnen wij binnen een week – desgewenst zelfs binnen één dag – uw huis, kamer of bedrijfsruimte leegmaken. Wij komen graag eerst langs om een goede inschatting te maken van het werk. Lees hierover meer bij onze werkwijze.

Woning leegmaken Den Haag bestaat al sinds 1994 bekend als snel, netjes, vakkundig en betrouwbaar. U kunt dus op ons rekenen!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 070 – 215 88 23.