Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning bezemschoon opleveren

Woning bezemschoon opleveren

Een huur of koop woning bezemschoon Opleveren of veegschoon opleveren betekent: leeg opleveren en volgens de eisen van de verhuurder of woningbouwvereniging.

Wanneer u een woning in de verkoop wilt plaatsen of wilt verhuren moet de woning ook bezemschoon opgeleverd worden. In dat geval vaak volgens de eisen van een verkoopmakelaar.

huurwoning koop woning bezemschoon veegschoon opleveren den haag

huurwoning koop woning bezemschoon veegschoon opleveren den haag

Onze Woning bezemschoon opleveren service bestaat uit:

  • De woning van zolder tot kelder ontruimen, inclusief externe kelder- of garagebox.
  • Het verwijderen van raamdecoraties zoals gordijnen, rails, lamellen, luxaflex, stickers en verduisteringen op deuren en ramen.
  • Het verwijderen van lampen. Na het verwijderen wordt er een kroonsteentje op geplaatst voor de veiligheid en tegen kortsluiting.
  • Het eventueel inzetten van een verhuislift tijdens de ontruiming.
  • Het verwijderen van tapijt, vloerbedekking, zeil of vinyl. Inclusief ondertapijt en lijmlaag door de hele woning en op traptreden.
  • Het dichtmaken van gaten groter dan 1 cm in het huis.
  • Het opruimen van de tuin.
  • Het leeg en veegschoon opleveren.

Uiteraard worden afspraken hierover op voorhand gemaakt met een inspecteur van de verhuurder of woningbouw. Deze inspectie noemt men ook wel “voorschouw”. Hierna worden alle gemaakte afspraken digitaal per mail aan u bevestigd en krijg u vaak nog 2 a 3 weken de tijd om de woning of appartement zo volgens eisen op te leveren.

Wat gebeurt er als u niet aan deze eisen voldoet?

Wanneer u niet op tijd de woning bezemschoon kunt opleveren dan heeft u een probleem. U krijgt dan van de verhuurder alsnog de tijd binnen 24 uur om de woning alsnog bezemschoon of veegschoon op te leveren. Doet u dit vervolgens weer niet dan zal de woningbouw inspecteur of verhuurder in de meeste gevallen een dure aannemer uitzoeken die het werk dan alsnog zal uitvoeren. De rekening hiervan krijgt u gepresenteerd. Betaalt u deze rekening niet dan zal er via een gerechtsgang ( rechtbank met deurwaarder ) het alsnog bij u worden verhaald.

Huur contract nalezen over woning bezemschoon opleveren? Tip: lees de kleine lettertjes

“Woning Bezemschoon opleveren” betekent meer dan alleen een bezem door uw lege woning halen. Hoe zit het met het dichten van gaten in de muren? Mag de vloer blijven liggen? En het behang? Bij een huurwoning verschilt het van verhuurder tot verhuurder wat precies de voorwaarden zijn. Daarom is het slim om in uw huurcontract ook de kleine lettertjes te lezen. Anders is de verhuurder gerechtigd om u bij oplevering een boete op te leggen, of geld op de borg in te houden.
Uiteraard kunnen wij u ook hier bij helpen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 070 – 215 88 23.

Contact met ons opnemen om uw woning bezemschoon te laten opleveren.

Wij kunnen uw woning bezemschoon conform eisen makelaar of verhuurder opleveren. Wij ontzorgen u en bieden een totaaloplossing tegen zeer gunstig tarief. Nieuwsgierig of wilt u meer weten? Bel 070 -215 88 23 of email: .