Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Wij steunen met uw spullen goede doelen

Wij steunen met uw spullen goede doelen

Spullen die overblijven bij een ontruiming en niet meer gewenst zijn, maar nog wel bruikbaar zijn, brengen wij naar goede doelen. Op deze manier krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt bovendien het milieu ontzien doordat de spullen niet of de afvalhoop terecht komen.

Zo brengen wij onder andere veel spullen naar Stichting Weg-Geef-Winkel in Den Haag. Deze stichting geeft de spullen gratis aan mensen die deze het hardst nodig hebben en werkt samen met de Voedselbank.
Zie voor meer informatie de website van de weggeefwinkels: weggeefwinkels.nl.

Ook brengen wij spullen naar Stichting 070Watt, een stichting met leer-werktrajecten voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar, die meestal om diverse redenen niet mee kunnen komen met hun leeftijdsgenoten. De spullen die wij daar brengen worden ingezet bij de diverse trajecten.

Indien gewenst kunnen wij de spullen natuurlijk ook naar een goed doel van úw keuze brengen.

Inkoop inboedel

Waardevolle of bijzondere inboedel waar u geen bestemming meer voor heeft, of die u niet kunt of wilt meenemen, kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.
Denk bijvoorbeeld aan elektrische apparaten, antieke meubelen, jaren 50/60/70 meubelen (vintage), waardevol serviesgoed, sieraden, zilver, etc.

Het inkoopbedrag krijgt u contant van ons, of wordt in mindering gebracht op de ontruimingsprijs.
Meer informatie over inboedel opkopen.