Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woningontruiming Haaglanden

Woningontruiming Haaglanden

Heeft u een ontruimingsbedrijf nodig voor een woning of bedrijfsruimte? Een aantal meubels moet er worden opgehaald? Wilt u binnenkort verhuizen en de laatste restanten laten opruimen? Van het ontruimen 1 kamer woning in een verpleegtehuis tot groot villa huis met garage, kelder en tuinhuis. U gaat kleiner wonen? Iemand onlangs overleden in een verzorgingstehuis en moet nu snel leeg gemaakt worden binnen 5 dagen?

STOP met zoeken! Wij zijn Woningontruiming Haaglanden.. Het bedrijf in Den Haag en omstreken voor uw ontruimingswerk. Van het ontruimen 1 kamer woning in een verpleegtehuis tot groot villa huis met garage, kelder en tuinhuis. Maar ook bedrijfsruimte kunnen wij voor u ontruimen. Binnen 1 week en vaak in 1 dag. Snel, makkelijk en goed geregeld.

Heeft u een ontruimingsbedrijf nodig voor een woning of bedrijfsruimte?

Wij ontruimen in Den Haag naast woningen ook bedrijfsruimte. U moet dan denken aan kantoorpanden, winkelpanden, opslag locaties of kleine particulieren opslagboxen, maar ook werkplaatsen of magazijnen dat leeg moet worden opgeleverd. Een bedrijfsruimte kan ook bezemschoon casco leeg worden opgeleverd conform verhuurder. Dan wordt het zo kaal mogelijk gestript en leveren wij uw bedrijfsruimte conform eisen verhuurder bezemschoon op.

Ook een huur of koopwoning kan door ons natuurlijk worden ontruimd. Woningontruiming Haaglanden bestaat al ruim 13 jaar en zorgt dagelijks voor een nette oplevering aan woningbouw of makelaar.

Een aantal meubels moet er worden opgehaald door Woningontruiming Haaglanden?

Ook voor losse meubels komen wij graag bij u langs. EN wist u dat wij veel goede doelen steunen met bruikbare huismeubels? Ja veel meubels schenken wij dagelijks aan minder bedeelde mensen. Daarnaast ontlasten wij ook het milieu. En het ophalen van meubels kan al vanaf 100 tot 250 EUR. Wij komen dan binnen 1 a 2 werkdagen al langs en nemen het mee. Bruikbaar of niet wij nemen het altijd met onze personeel en vrachtauto mee.

Van het ontruimen van een 1 kamer woning in een verpleegtehuis tot groot villa huis met garage, kelder en tuinhuis.

Woningontruiming Haaglanden biedt u de totaaloplossing bij een 1 kamer woning in een verzorgingstehuis. Maar ook bij een ontruiming van een vrijstaande woning met tuin en garage. Of u in Rijswijk woont of Wassenaar of Voorburg of Voorschoten? Afstand is voor ons geen probleem. Wij komen graag bij u langs voor een gratis vrijblijvende offerte.

 

Foto's

Woningontruiming Haaglanden
Woningontruiming Haaglanden


« Terug