Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woningontruiming Den Haag

Woningontruiming Den Haag

Heeft u een klusbedrijf nodig dat uw woning kan ontruimen? Woningontruiming Den Haag biedt u snel en goedkoop een ontruiming met totaal service. Woningontruiming met een totaaloplossing waarbij u ontzorgt wordt in Den Haag.

Heeft u een koopwoning of huur appartement?

Voor ons maakt het niet uit. Wij helpen iedereen die een woning wilt laten ontruimen in Den Haag en omstreken. Een koopwoning kunnen wij binnen 1 week leegmaken conform eisen makelaar. Vaak wilt een makelaar een koopwoning laten ontruimen zonder de stoffering te verwijderen. Een Huurwoning kunnen wij bezemschoon opleveren precies volgens gestelde eisen van een woningbouwvereniging. Wij verwijderen dan de inboedel en complete stoffering dat in de woning aanwezig is.

Steun een goede doel met Woningontruiming Den Haag.

Wij werken al jaren met verschillende goede doelen. Tijdens een woningontruiming in Den Haag sorteren we alles direct vanaf de woning. Bruikbare spullen zoals kleingoed ( potten pannen boeken kleding en kleingoed pakken we in kratten en nemen wij mee naar onze sorteerafdeling. Ook grotere meubels zoals banken, witgoed, kasten kunnen worden hergebruikt mits deze niet te oud en in goede staat zijn.

Schoonmaak na Woningontruiming Den Haag.

Wanneer wij klaar zijn met een ontruiming van een pand of woning kan er besloten worden om het ook te laten schoonmaken. Vooral keuken, badkamer, toilet ( natte gedeelte van de woning ) kunnen wij grondig reinigen. Ook nicotine aanslag of vervuilde woningen kunnen wij goed schoonmaken. Een tuin snoeien of schuur opruimen behoort tegens tot de mogelijkheden.

Woningontruiming en behangverwijderen.

Zelfs behang verwijderen en muren kaal en glad opleveren behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben speciaal gereedschap om snel en gemakkelijk behang te verwijderen. Het is vaak een tijdrovende klus maar gelukkig kunt u het misschien uitbesteden. Naast het verwijderen van behang kunnen wij ook scheidingsmuren verwijderen en opruimen. Of schroefgaatjes opvullen en muren egaal opleveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Woningontruiming Den Haag? Wilt u weten wat zoiets kost? Wilt u weten hoe snel wij het kunnen uitvoeren? Bel of mail ons: 06 – 38 31 80 14 of mail:« Terug