Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woningontruimer in Den Haag vinden?

Woningontruimer in Den Haag vinden?

Woningontruiming zoeken en vinden is een makkelijke opgaven. Via Google komt u tal van ontruimingsbedrijven tegen. Een kleine greep van ontruimingsbedrijven dat u tegen komt zijn firma zwart, regionaal en snel ontruimingen. Dit zijn prima bedrijven en verstaan hun vak uitstekend. Echter zijn er ook minder goede bedrijven die zich profileren een ontruimingsbedeijf te zijn terwijl ze in het echt ver van dat zijn. Dit met alle gevolgen van doen voor u als opdrachtgever.

Kan het verkeerd aflopen met een foute ontruimingsbedrijf?

Ja zeker! Er zijn gevallen bekend dat er een ontruiming is uitgevoerd zonder vooraf duidelijk een vast kosten afspraak en dat na de werkzaamheden opeens de prijs maal 2x is voorgelegd. Met dringend en dwingend verzoek om direct te betalen. Cash contant terwijl dit niet is besproken tijdens een offerte gesprek vooraf. Of een extra verborgen kostenprijs voor de nodige zogenaamde stortkosten om de prijs zo te verhogen dat ze uiteindelijk 2x zo duur worden. Vooraf spreekt met af een vaste prijs exclusief stort kosten. Maar hierdoor geeft u een bedrijf dus eigenlijk card-blanche .. U staat dan ook niet meer in uw recht om er werk van te maken.

DAAROM bespreek vooraf duidelijk de kosten en laat geen verborgen kosten of variabelen u voorspiegelen. Maar zet alles op schrift of laat ze een exacte prijs berekenen inclusief stort ALL-IN prijs. Zo bent u juridisch sterker ingedekt.

Bestaan er oplichters en fraudeurs bij ontruimingsbedrijven?

Ja er bestaan een aantal fraudeurs onder ontruimingsbedrijven. Probleem is dat het via google met een mooie website slecht is te achterhalen. Doe daarom eerst een kvk check. Een review check. En vraag uw kennissenkring naar een goed bedrijf waar zij mee hebben gewerkt.

Er bestaat bijvoorbeeld een bedrijf : ontruimingsvergelijkers dat werkelijk niets vergelijkt en u juist alleen maak een mooi verkooppraatje voorhoud met de bedoeling u als klant zo mooi mogelijk voor te spiegelen met hun uw ontruiming te laten vergelijken terwijl de eigenaar van het bedrijf u altijd zelf zal ontruimen zonder vergelijking van bedrijven.

Welke risico’s loop ik als opdrachtgever?

Een voorbeeld als risico van een opdrachtgever dat een woning laat ontruimen is dat u een bedrijfg vind dat netjes 21 % btw afdraagt. Veel bedrijven of de meeste bedrijven moet ik zeggen houden 9 % ( schoonmaak tarief ) aan en zie belastingdienst website dat dit niet correct is. De gemiste btw kan op u laten worden verhaald..« Terug