Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning opruimen en leegmaken Scheveningen

Woning opruimen en leegmaken Scheveningen

Woning of pand opruimen en leegmaken in Scheveningen volgens uw wensen! Simpel geregeld door een offerte aanvraag en ontvang een gratis vrijblijvende ontruiming prijs. Pand opruimen en inboedel afvoeren in Scheveningen? Volle woning en dit moet bezemschoon worden opgeleverd conform eisen woningbouw? Binnen 1 week snel uw woning opruimen in Scheveningen? Dan zoekt u ons! Wij bieden u snel een oplossing bij het opruimen, afvoeren en ontruimen van uw woning.

Woning opruimen voor woningbouw of makelaar?

Wilt u een woning of appartement leegruimen of inboedel opruimen bij oplevering aan woningbouw of makelaar? Is de woning in Scheveningen maar woont u buiten de stad Den Haag? Dan zoekt u een ontruimingsbedrijf in Scheveningen toch?

Een bedrijf dat professioneel een woning kan opruimen en leegmaken voor woningbouw of makelaar. Een bedrijf dat ook snel een woning kan leegruimen binnen 1 week in vaak 1 dag! Wij zijn dit bedrijf dat u zoekt!

Waarom een woning opruimen in Scheveningen laten uitbesteden?

Een woning leegruimen kan een zware fysieke klus zijn. Er zullen vele uren nodig zijn om alles naar buiten te sjouwen. Wanneer een huis in Scheveningen op een verdieping is gelegen zal het nog lastiger en zwaarder zijn om alles via de trap naar beneden te sjouwen. Ook stoffering verwijderen kan veel stof opleveren van een tapijt of vloerbedekking van de vloer. Laat staan de lijmresten verwijderen mocht dit nodig zijn.. Kortom veel gedoe en stress! Wij nemen u deze werkzaamheden graag uit handen. Een woning opruimen en leegruimen in Sscheveningen is voor ons dagelijkse kost.

Wij leveren de volgende diensten aan:

  • De woning leeg opleveren.
  • Tuin opruimen, snoeien en onkruid vrij opleveren.
  • Berging of kelderbox leegruimen.
  • Stoffering verwijderen zoals vloerbedekking, raamdecoratie en lampen verwijderen.
  • Schoonmaak bij oplevering.
  • Behang verwijderen en muren glad opleveren.
  • Inkoop van design, antiek, hobby verzamelingen of waardevolle meubels.
  • Verhuislift inzetten tot 8 etage.
  • Spoed ontruiming binnen enkele dagen.

In Scheveningen zijn wij al ruim 13 jaar aktief als bedrijf dat dagelijks woningen en bedrijfspanden leeg en bezemschoon oplevert. Wilt u hier ook gebruik van maken? Of meer informatie? Of een offerte gesprek zodat u een precieze prijsberekening krijgt van ons gratis vrijblijvend?

Bel of mail ons: 070 – 215 88 23 of

 

Foto's

Woning opruimen leegmaken en bezemschoon opleveren Scheveningen
Woning opruimen leegmaken en bezemschoon opleveren Scheveningen
Woning opruimen leegmaken en bezemschoon opleveren Scheveningen
Woning opruimen leegmaken en bezemschoon opleveren Scheveningen


« Terug