Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning Ontruiming Scheveningen

Woning Ontruiming Scheveningen

Woning Ontruiming Scheveningen en omsteken voor een probleemloze oplevering aan woningbouw of makelaar.

Heeft u een woning of appartement in Scheveningen en deze moet binnen een maand leeg en bezemschoon opgeleverd worden? Heeft u een woning met berging op een verdieping met of zonder lift? Voor ons geen probleem. Wij ontruimen kleine appartementen als grote eengezinswoningen vaak in 1 dag binnen 1 week.

Een woningontruiming in Scheveningen vanwege overlijden of verhuizing naar kleiner?

Stel uw woning moet worden opgeruimd want u gaat kleiner woning? Uit uw woning moet een gedeelte worden afgevoerd want verhuizen betekent ook vaak nieuwe meubels aanschaffen en oude kan dan weg. Selecteren, opruimen en afvoeren is een lastige klus. Waar laat u de meubels? U wilt een goede doel steunen ermee maar wil neemt het allemaal aan? Een berging kelderbox zit vol en moet leeg worden gemaakt?

In Scheveningen kan je geen grote hoeveelheden afval aanleveren bij HMS afvalwerker.

Afval of meubels zelf brengen bij een afvalstation van de gemeente Scheveningen is niet mogelijk in grote hoeveelheden. Wanneer u met 1 item komt is dit wel mogelijk. Het betreft een kleine afvalverwerker waar enkel kleine hoeveelheden kan worden aangeleverd. Het is een kleine milieustraat met enkele afvalcontainers om inboedels zo goed mogelijk te kunnen scheiden. Het scheiden van inboedel wordt steeds belangrijker. Ook voor de kosten van een stad als Den Haag en gemeente Scheveningen die de rekening / kosten voor het milieu moet dragen.

Goede doel steunen met woning ontruiming Scheveningen.

Heeft u nog prima meubels of kleine spullen over? U wilt een woning of appartement laten ontruimen en veel is nog bruikbaar? Nog meubels over die prima ronde mee kunnen? Weg gooien is zonde! Wij werken met verschillende stichtingen samen. Deze stichtingen zorgen voor herbestemmingen van meubels. Wij doneren dagelijks veel bruikbare spullen aan goede doelen. Zoals fietsen, keukengerei, linnengoed, meubels, banken, kasten, bedden enz.

 

 « Terug