Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning ontruimen met verhuislift in Den Haag

Woning ontruimen met verhuislift in Den Haag

Onlangs een woning ontruiming uitgevoerd met verhuislift in Den Haag. Het betroft een woning op de 1+2+3 etage. De zolder etage was ook goed gevuld. Tijdens deze woningontruiming in Den Haag heeft ons team een onderscheid gemaakt in bruikbare en niet-bruikbare spullen voor hergebruik aan een goed doel.

Onze verhuislift zorgt voor een snelle en schadeloze ontruiming in Den Haag en omstreken.

Met onze verhuislift een ontruiming uitvoeren geeft vele voordelen. Zoals:

  1. Geen schade aan muren,
  2. Werkt sneller dan lopen via een trap,
  3. Is arbo veilig werken met een verhuislift,
  4. Geeft geen gevaarlijke situaties zoals lopen over een trap,
  5. Grote items zoals banken en kasten kunnen vaak niet via trap en moeten met een verhuislift naar beneden,

Onze verhuislft is milieuvriendelijk, overal in te zetten tijdens een ontruiming of verhuizing. Wij kunnen tot 10e etage van een gebouw komen en spullen transporteren tot een gewicht van 300 kilogram.

Woning leegruimen met verhuislift in centrum met een parkeer ontheffing.

Wanneer wij in het centrum een woning moeten ontruimen in Den Haag dan vragen wij een parkeerontheffing aan. Of een straat ontheffing is soms ook noodzakelijk. Wij zorgen voor administratieve aanvraag en goedkeuring zodat er gewerkt kan worden op locatie met onze verhuislift. Het verkeer wordt dan omgeleid en een straat of parkeervak wordt bezet gehouden zodat er veilig en rustig zonder stress gewerkt kan worden.

Onze verhuislift is altijd met onze eigen bediening.

Wij gebruiken onze verhuislift op locatie altijd door eigen opgeleid personeel. Door de jarenlange ervaring kunnen wij op veel plekken komen ook die lastig toeganglijk zijn. Onze verhuislift werkt met een plateau dat uitgeklapt een formaat heeft van 2 x 3m. Omze lift wordt aangedreven door een rustige zuinige honda motor. De gehele verhuislift wordt gestempeld met hydraulische stempels op locatie. Hiervoor gebruiken wij soms ook verharde ondergrond platen om verzakken te voorkomen. Ook wordt er door gemeente gecontroleerd of wij de lift op een juiste manier stempelen met de juiste stempelplaten. Omdat het straatwerk soms ook kan verzakken door het gewicht van onze verhuislift.

Hoe snel werkt een verhuislift tijdens een ontruiming?

Het opbouwen van onze verhuislift duurd gemiddeld 10 min en afbreken ook ca 10 min. Daarnaast kost het ca 20 sec voor het naar boven sturen en ca 20 sec naar beneden halen van onze verhuisplateau. Daarom is het zoveel handiger om te werken met een buitenlift zeker gezien de tijd dat je er mee terug verdiend.

 

Wilt u ook een ontruiming met verhuislift laten uitvoeren door ons? Bel 070 – 215 88 23 of mail: zodat wij samen kunnen kijken naar en passende oplossing en of gratis vrijblijvende offerte.

Foto's

Verhuislift woningontruiming Den Haag
Verhuislift woningontruiming Den Haag
Verhuislift woningontruiming Den Haag
Verhuislift woningontruiming Den Haag


« Terug