Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning ontruimen inclusief eindschoonmaak

Woning ontruimen inclusief eindschoonmaak

Woning schoonmaken na een ontruiming in Den Haag. Wij zijn naast ontruimingsbedrijf ook uw hulp en steun bij het schoonmaken en veegschoon opleveren conform eisen verhuurder.

 1. Waarom schoonmaken na een ontruiming?
 2. Hoeveel werk is het schoonmaken na een woning leegmaken?
 3. Hoe ziet een schoonmaak eruit?
 4. Wat wordt er allemaal schoon gemaakt?
 5. Waarom een woning schoonmaken?

U wilt een woning opleveren en of in de verkoop zetten. Dan wilt u een frisse indruk afgeven. Daarnaast is het ook vereist dat u de woning netjes en proper achter laat zoals het ooit is aangenomen bij aanvang.

Schoonmaakwerk vereist bij een oplevering aan woningbouw.

Wanneer u een huurwoning wilt ontruimingna huur opzegging en bezemschoon moet opleveren aan een woniongbouw dan vind er een voorinspectie plaats namens de woningbouw of verhuurder. Door deze inspectie wordt u een aantal opleveringseisen voorgelegd. Hieraan moet u voldoen. Wanneer u niet aan deze eisen hebt voldaan of wilt doen dan kan er een aannemer dit voor u uitvoeren namens de verhuurder en de kosten ( extreem hoog vaak ) bij u neerleggen. Een van deze eisen is dat de woning schoon en fris moet worden opgeleverd bij oplevering overdracht. Het schoon en fris opleveren betekent in de praktijk dat alle stof moet worden verwijderd. Ramen en sanitaire voorzieningen nat afgenomen worden. En vloeren en kozijnen kaal schoon en glat zijn. Bij vegen alleen is vaak niet voldoende.

Wat wordt er vereist bij een schoonmaak van een woning oplevering namens de verhuurder of eigenaar in Den Haag?

Een schoonmaak na woning ontruiming heeft vaak een standaard actie punten dat moet worden uitgevoerd voor een tevreden oplevering. Deze punten moeten worden uitgevoerd voor een schone woning of appartement:

 • Ramen moeten worden gezeemd.
 • Kozijnen nat afnemen en zorgen voor schone resultaat.
 • Keuken nat reinigen, keukenlaadjes schoon en alles verwijderen, keuken wand tegels indien die er zijn ontvetten. Vaak waar een koelkast of fornuis heeft gestaan is het door vet aangekoekt.
 • Vloeren netjes aangeveegd.
 • Douche en Toilet ruimte nat reinigen. Ook anti-kalk behandelen van muurtegels, toilet en wasbak. Zorgen dat alles fris ruikt en nat is afgenomen met schoonmaakmiddel.
 • Tuin indien aanwezig ontdaan van onkruid en terug snoeien van struiken en bomen.
 • Schur of berging leeg en aangeveegd achter laten. Spinnenwebben verwijderen.

Hoeveel werk is het om een woning schoon te maken?

Dit hangt natuurlijk af van de grote en hoe vies een woning is. Gemiddeld doen wij er 3 a 4 uur over om een woning goed en grondig schoon te krijgen. Wij gebruiken speciale schoonmaakmiddelen om het sneller schoon te krijgen. Dit is duurder in aanschaf maar werkt uiteindelijk sneller in de uitvoering en resultaat is veel beter. Wij doen een schoonmaak vaak een dag na de ontruiming. Zo kan alle stof eerst dalen na een ontruiming.

Wilt u een woning laten schoonmaken na een ontruiming? Zoekt u een bedrijf dat u snel en goed hulp kan bieden bij het schoonmaken in Den Haag? Bel of mail ons.. 070-215 88 23 of email: .

 « Terug