Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning leegmaken Wassenaar

Woning leegmaken Wassenaar

Een woning leegmaken in verband met een aanstaande verhuizing? Een familielid of goede naaste op leeftijd wilt gaan verhuizen en het ouderlijke huis moet worden opgeruimd? U bent al bezig en er komt maar geen schot in? Teveel spullen en rommel om weg te doen tijdens de woning ontruiming? In wassenaar of omgeving heeft u niet de juiste connecties om dit zelf te regelen?

Een woning leegmaken in Wassenaar… waar laat je de spullen en rommel?

Ja… het is een gedoe om van al die spullen uit een woning of te komen in Wassenaar. Veel kringloop winkels in Wassenaar zijn vaak verzadigd en of willen het niet ophalen. En Wassenaar heeft maar 1 grote milieustraat waar je enkele meubels of kleingoed kan brengen mits u zelf vervoer heeft. Soms komt de gemeente het ophalen volgens een gemaakte afspraak. Alleen dit duurt dan weer enige tijd. Daarnaast moeten de spullen en grote meubels nog steeds worden getild uit de woning. Inpakken en sorteren voor goede doelen is ook al een hele dagtaak tijdens een woningontruiming.

WONING LEEGMAKEN WASSENAAR neemt alle zorg uit handen.

Wij als ontruimingsbedrijf in Wassenaar en Den Haag neemt al uw stress en zorgen uithanden als het gaat om een woning of bedrijfspand leegmaken. Wij zorgen onder andere voor:

  • Inpakken van kleingoed met onze inpakkratten,
  • Steunen goede doel met bruikbare meubels en kleine spullen,
  • Inzetten verhuislift tot 8 etage,
  • Regelen indien nodig parkeer vergunning,
  • Opslag voor tijdelijke periode,
  • Verhuizing of transport naar andere adres tijdens een ontruiming,
  • Bezemschoon opleveren van een woning conform eisen woningbouw of makelaar,
  • Kleine reparaties aan een woning zoals behang verwijderen, schoonmaak, tuin opruimen, schilderen,
  • Spoed ontruiming in Wassenaar binnen enkele werkdagen.

Woning leeghalen in Wassenaar en een goede doel steunen?

Duurzaam en hergebruik zijn de voornaamste redenen dat onze klanten voor WONINGONTRUIMING WASSENAAR hebben gekozen. Wilt u ook een goede doel steunen omdat de meubels in de woning nog van prima conditie zijn? Wilt u alle kleine snuisterijen en curiosa graag aan een goede doel weg geven? Wij steunen namelijk dagelijks een goede doel. Lees hier meer over steunen goede doel.

 

 « Terug