Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning leegmaken Rijswijk

Woning leegmaken Rijswijk

Een woning leegmaken in Rijswijk? U heeft een appartement in Rijswijk dat leeg moet worden gemaakt? U wilt een woonruimte leeg maken vanwege een verhuizing naar kleinere woning en er blijft veel spullen achter? Koopwoning moet verkocht worden maar er staar nog zoveel spullen in en u komt er niet uit? Een eengezinswoning leegmaken vanwege een overlijden?

Een woning leegmaken in Rijswijk en teven een goed doel steunen !

Ja dit klinkt toch te mooi om waar te zijn he.. Een woning compleet laten ontruimen en daarnaast een goed doel steunen. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig containers en gooien alles zomaar weg. Ook goede spullen dat prima geschikt is voor een 2e of 3e leven! Uw dierbare was er misschien wel heel zuinig op geweest. En stond erop dat alles moest worden weg gegeven aan goede doelen..

Nu kan niet alles naar goede doelen, MAAR wel heel veel! Wij proberen zoveel mogelijk te hergebruiken. Voor het milieu en een duurzaam leven!

Zoals: kleingoed, boeken, keuken gerei, potten -pannen, curiosa en beeldjes schilderijen, goede bruikbare meubels.

En wat is niet bruikbaar? Bruine eiken meubelen uit de jaren 80 en jonger, Klassieke meubels, stenen meubels, zware kasten, standaard huis kledingkasten, losse drinkglazen.

Huis leegmaken Rijswijk en bezemschoon opleveren conform eisen verhuurder of makelaar!

Een koop of huurwoning leegmaken betekent letterlijk alles verwijderen en opruimen. Een huurwoning in Rijswijk moet dan vaak bezemschoon conform eisen van een verhuurder worden opgeleverd binnen 30 dagen na huuropzegging. Een huur opzeggen is nodig op moment dat u een woning van de hand wilt doen. Bij het opzeggen van de huur komt er altijd een voorinspectie. Tijdens de voorinspectie wordt alles netjes uitgelegd wat er van u wordt verwachten bij de eindoplevering. U moet dit nakomen omdat er volgens het contract ooit voor is getekend.

Een koopwoning in Rijswijk leegmaken en verkoop klaar opleveren!

Wanneer u een woning erft en met familie samen de woning in de verkoop wilt zetten moet deze eerst worden ontruimd. Een koopwoning ontruimen is nodig omdat er voor de foto`s te veel persoonlijke spullen aanwezig zijn. Ook staat het huis of appartement te vol om het te laten fotograferen voor verkoop op funda.nl.

Een makelaar kunt u hierbij helpen om aan te geven wat weg moet en wat kan blijven voor het bevorderen van de verkoop.

 

Foto's

Woning leegmaken rijswijk
Woning leegmaken rijswijk
Huurwoning leegmaken rijswijk
Huurwoning leegmaken rijswijk
Koopwoning leegmaken rijswijk
Koopwoning leegmaken rijswijk


« Terug