Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning leeeghalen Zoetermeer Rijswijk en Delft

Woning leeeghalen Zoetermeer Rijswijk en Delft

Heeft u een woning in Zoetermeer, Rijswijk of Delft? Wilt u een huurwoning opzeggen in Delft of zoekt u een ontruimer voor een koopwoning in Zoetermeer of Rijswijk heeft u een herenpand dat snel moet worden opgeruimd vanwege overlijden en eventuele verkoop?

Wij bieden u een totaal oplossing met onze veelzijdige diensten omtrent het leegruimen, opruimen en afvoeren van meubelen en inboedels uit woningen, appartementen en panden.

Omdat wij in Rijswijk langs de snelweg A13 en A4 zijn gevestigd kunnen wij binnen 1 dag bij u op locatie langskomen voor een (gratis vrijblijvende ) offerte of ophalen van enkele meubelstukken. Wij bieden deze service aan omdat er een gebrek is aan spoed ophalen van meubels en huisraad. Wij merken steeds meer de vraag bij onze klanten in Zoetermeer, Rijswijk en Delft maar ook Den Haag dat ze vragen of er binnen 1 a 2 dagen een bedrijf langskomt om een aantal meubels op te halen voor afvoer.

Spoed ophalen meubels meubelen meubilair in Den Haag, Rijswijk, Delf en Zoetermeer.

Wij halen met spoed meubels op. Omdat wij in de buurt gevestigd zijn en snel kunnen schakelen omdat er altijd een manier wordt gevonden om personeel op te schalen indien dit gevraagt wordt. Ook kunnen wij met onze vrachtauto`s snel verplaatsen en opschalen. Ophalen gebeurt bij ons meestal smorgens voor 12 uur. Zo is er minder file en kans dat mensen thuis zijn het grootst. Wij komen dan met 2 sjouwers en een verhuisauto om alles mee te nemen. Ook demonteren behoort tot de mogelijkheden. Zit u op 2 hoog of 4 hoog zonder lift dan is dat geen probleem. Wij komen de trap op en zorgen voor het zware tilwerk.

Steunen goede doel met spoed ophalen meubels en woning leegmaken.

Wij steunen in Rijswijk, Zoetermeer, Delft en Den Haag met onze spoeddienst ook goede doelen. Veel bruikbare spullen krijgen een nieuwe bestemming. Zowel in Nederland als andere landen. Wij werken met verschillende organisaties en proberen zo het milieu te ontlasten, kosten te drukken en duurzaam te ondernemen.

Foto's

woning leegmaken rijswijk delft zoetermeer den haag inboedel spoed ophalen snel
woning leegmaken rijswijk delft zoetermeer den haag inboedel spoed ophalen snel


« Terug