Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Woning bezemschoon ontruimen Den Haag

Woning bezemschoon ontruimen Den Haag

Onlangs een woning op de 2e etage in Staten Kwartier ontruimt en bezemschoon opgeleverd. Na overlijden is door familie besloten deze appartement op te zeggen. De huur wordt dan schriftelijk opgezegd na overlijden. Hier volgt een voor en na inspectie uit voor het opleveren van de woning in oude originele staat. Dit opleveren wordt door een makelaar aangestuurd.

Vaak met een woning na ruim 43 jaar te hebben gewoond bestaat er een coulance regeling. Deze regel is er voor huurders die meer dan 43 jaar aan huur penningen hebben betaald aan verhuurder hen een gedeelte te ontlasten voor de originele oplevering. Deze regeling is in het leven geroepen om 2 redenen:

1 = Er is aan maandelijkse huurpenningen na al die jaren al vaak 3 keer het bedrag van hele huis afbetaald. Ondanks dat het in de meeste gevallen om een lage huurmaand bedrag gaat is er voldoende betaald na al die maanden om het hele huis ruimschoots afgelost te hebben.

2 = Het huis woning of appartement is na zoveel jaar al zo uitgeleefd dat het onmogelijk is om een woning dan nog in originele staat te brengen. Vaak met de loop der jaren worden wanden geplaatst, indelingen veranderd, kamer aangebouwd, tuin anders aangelegd, enz.. Kortom een woning is dan nooit meer zoals het nieuw is opgeleverd.

Wij ontruimen woningen al ruim 12 jaar en hebben met onze ervaring zoveel woningen opgeleverd en altijd in zo goed mogelijk originele staat.

Foto's

Woning bezemschoon ontruimen Den Haag
Woning bezemschoon ontruimen Den Haag


« Terug