Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Wietkwekerij opruimen

Wietkwekerij opruimen

U heeft een wietkwekerij en de politie heeft deze gevonden en ontmanteld.

Wij kunnen u helpen met opruimen van uw kweekaarde en wiet gerelateerde spullen zoals potten, aarde, stroomkabels, stroom meterkast, waterpomp, ventilatoren, enz.

Heeft u een kwekerij op een verdieping in een flat of appartement en wilt u het discreet laten opruimen? Wij kunnen met onze verhuislift uw kwekerij met wietspullen opruimen en naar beneden transporteren zodat de mensen zoals uw buren er weinig van merken. Ook heeft u zo geen last van afval dat ontstaat met slepen van aarde naar beneden met een lift in een gebouw.

Wietkwekerij Aarde opruimen en hergebruiken:

Heeft u een wietkwekerij en er is gekweekt met aarde? Wij hebben een goede doel met deze kweekaarde. Wij zorgen ervoor dat uw aarde weer opnieuw gebruikt kan worden voor biologisch gekweekte groenten door samenwerkingen met Agrarische boerderijen door heel het land. Deze kweekaarde wordt ontdaan van wietkweek vloeistoffen en geneutraliseerd om zo opnieuw te gebruiken als voedingstof voor groenten en fruit.

Ontmantelen Wietkwekerij tijdens opruimen Den Haag.

U zoekt een bedrijf dat ook uw hele wietkwekerij kan loskoppelen en ontmantelen? Stroom eraf kan halen? Waterleidingen kan herstellen en in originele staat terug brengen. Vaak tappen ze van een kraan af onder een keukenblok of wc aansluiting. Er hangt een temperatuur regelkast met verwarming en airco in de lucht met haken aan plafond op een houten bekisting. Tijdens de wietkweek proces kan hiermee de temperatuur van het hok worden geregeld van koud naar warm en andersom. Hierin is soms ook een gasaansluiting en of water mee bevestigd. Dit wordt aagestuurd met stroom 230v. Dit moet netjes worden losgemaakt en weegt heel zwaar ca 250 kg.

Snel, spoed en direct een wietkwekerij opruimen in Den Haag of omstreken.

Wij werken in de regio Den Haag voor het opruimen van Wietkwekerijen. Doordat wij in Den Haag zijn gevestigd kunnen wij snel terplaatse komen en een wietkwekerij vaak binnen enkele werkdagen opruimen. Het opruimen van een wietkwekerij duurt gemiddeld 1 dag. Zo bent u snel en gemakkelijk van uw kwekerij af.

 « Terug