Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Tuin snoeien en opruimen Den Haag

Tuin snoeien en opruimen Den Haag

Een tuin snoeien en opruimen conform eisen woningbouw in Den Haag of omstreken en u zoekt een bedrijf? Wij kunnen uw tuin snoeien en opruimen binnen 1 week in 1 dag. Afhankelijk van de hoeveelheid werk kunnen wij uw tuin herstellen en onkruidvrij opleveren conform eisen woningbouw in Den Haag.

Een huurwoning met tuin opzeggen en hierbij een tuin schoon en onkruid vrij opleveren:

  • Een tuin opruimen zoals grote stenen, sierpotten, bloempotten en losse items uit de tuin verwijderen,
  • Een zelf aangebrachte vijfer verwijderen en grond egaal afvullen en glad opleveren,
  • Tuin tegels schoon en onkruidvrij opleveren,
  • Gras maaien en terug snoeien zodat het er netjes uitziet,
  • Schuur of blokhut zelf aangebracht verwijderen inclusief fundering ( soms van bielzen of trotterbanden ) afvoeren,
  • Kliko`s leegmaken en netjes schoon achterlaten,
  • Tuinterras leeg en schoonmaken inclusief tuinmeubels verwijderen,
  • Grotere bomen verwijderen of struiken terug snoeien,

Wij kunnen uw tuin terug snoeien en grote bomen verwijderen door deze om te zagen. Wij hebben hiervoor de juiste tools. Ook zijn wij kundig om een boom dat scheef is gegroeid toch netjes professioneel om te zagen. Grote bomen kunnen wij eerst de takken snoeien en de top eruit zagen om het zo beter gecontroleerd om te zagen. Vaak onder begeleiding van extra touw met trekkracht zodat er gestuurd kan worden tijdens het omzagen.

Een tuinschuur opruimen en veegschoon opleveren.

Een tuin schuur of berging dat bij de tuin hoort moet vaak helemaal leeg worden gemaakt. Dus ook stellingen, wandplanken, kasten, voorraadkasten alles moet men opruimen en afvoeren om een goede oplevering te verkrijgen. Nadien vaak ook alles goed aanvegen en muren kaal opleveren. Hier komt ook de term “Veegschoon opleveren” vandaan.

Vaak met een huurwoning moet niet alleen een tuin bezemschoon worden opgeleverd maar ook de woning zelf moet zo kaal mogelijk worden terug gebracht en hersteld.

Een woning goed kaal opleveren volgens eisen woningbouw betekent met als bij tuinen dat alles eruit moet en alles worden afgevoerd. Vooral een woning met achterstallige tuin werkzaamheden is er ook vaak extreem in gerookt. Of is het vervuild. Hierdoor vraagt de oplevering dus extra inspanning en vern

Foto's

tuin opruimen, snoeien en onkruidvrij maken den haag
tuin opruimen, snoeien en onkruidvrij maken den haag


« Terug