Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Senioren verhuizing en woning leegmaken

Senioren verhuizing en woning leegmaken

Senioren verhuizing van groter naar kleiner wonen? Gedwongen verhuizen naar een 55+ woning? Overlijden van een partner of gezondheidsklachten kan ook een reden zijn voor verhuizing naar een senioren aangepaste woning. Vaak gelijkvloers en sociale controle. Dit doen wij in Den Haag en omstreken.

Totaal oplossing bij een verhuizing en woning leegmaken in Den Haag.

U gaat binnenkort verhuizen. Dit is allemaal erg stressvol. Ook moet er veel geregeld worden met betrekking tot:

  • Aanschaffen nieuwe meubels,
  • Nieuwe adres: schilderen, nieuw stoffering aanleggen, kleine aanpassingen doen als seniorbeugels of toilet aanpassingen,
  • Post en basisadministratie gemeente wijzigen,
  • Inpakken, demonteren en alles verhuizen,
  • Oude woning verhuur of verkoop klaar leeghalen voor oplevering.

Een verhuizing binnen Den Haag van een verdieping naar een verdieping kan in 1 dag. Demontage en inpak hulp kunnen wij uit handen nemen. Soms ook wasmachine, vaatwasser of droger ontkoppelen, schilderijen inpakken of grote kasten insealen met vervoer beschermende folie. Ook alles scheiden wat mee gaat met een verhuizing en wat niet.

Na verhuizen uw oude woning kunnen wij u hulp bieden bij leegruimen in Den Haag?

Wij zijn als bedrijf al bijna 15 jaar actief bezig mensen te helpen bij het verhuizen en leegmaken van woningen. Dit doen wij met onze team aan ervaren ontruimers en verhuizers. Wij bieden u snel en betaalbare hulp waarbij u echt wordt ontzorgd. Wij maken woningen leeg conform eisen makelaar of woningbouw.

Woningbouw eisen opleveren zoals Vestia, Staedion, Haagwonen, Wooninvest, woonnet haaglanden, vesteda, enz kunnen wij ( Woningontruiming Den Haag )  voor u uitvoeren.

Bezemschoon opleveren en uw bruikbare meubels een nieuw leven geven. Ook inkoop van meubels mits waardevol. Zelfs afval opruimen en een berging of kelderbox leegmaken. Wij doen ook behang verwijderen en schoonmaak na ontruiming.

Heeft u een grote schuur of tuin dan maken wij die ook leeg en schoon. Een tuin snoeien en onkruid weghalen of heg kort maken hoort ook bij de mogelijkheden.

Zoekt u een woning leegruimer die ook een verhuizing van A naar B organiseert? Zoek dan niet verder…

Bel 06 – 38 31 80 14 of Whatsapp of email naar .

 

Foto's

verhuizing verhuisbedrijf woning leegmaken den haag
verhuizing verhuisbedrijf woning leegmaken den haag
verhuizing verhuisbedrijf woning leegmaken den haag
verhuizing verhuisbedrijf woning leegmaken den haag


« Terug