Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Senior appartement leeg halen Den Haag

Senior appartement leeg halen Den Haag

Een appartement leeghalen in Den Haag van een oudere persoon vanwege een aanstaande verhuizing en hierbij hulp nodig? Senioren verhuizing en ontruiming in Den Haag binnen 2 weken in 1 dag uitgevoerd. Wij ontruimen en maken appartementen leeg in opdracht van familie of nabestaande in Den Haag of elders in het land.

Na verhuizen en opslag uw appartement leeg halen in Dordrecht?

Wij kunnen uw appartement eerst helpen verhuizen. Vaak wanneer een ouder persoon verhuist betreft dit vaak een verhuizing naar een kleinere woning. Hierbij is het van belang dat een deel wordt overgeplaatst. Na deze verhuizing kunnen nog een aantal meubels naar een opslag worden gebracht. Wij hulpen u met het organiseren van de opslag. Nadien maken wij het gehele appartement leeg voor verhuur of verkoop.

Verhuizing laten regelen binnen 1 week?

Wij kunnen vaak een verhuizing binnen een korte termijn voor u regelen. Vaak als het om een ouder persoon gaat zal deze naar een verzorgingstehuis worden overgeplaatst. Vaak om medische redenen of vanwege eenzaamheid. Deze verhuizing betekent al ver geregel met betrekking tot verhuizing, huur opzeggen, abonnementen wijzigen, nieuwe meubels uitzoeken en stoffing regelen nieuwe woning. En dan moet u ook nog de oude woning leeg opleveren?

Oude appartement ontruimen en leegmaken in Dordrecht of omstreken?

Wij kunnen uw oude appartement met of zonder kelderbox berging leegmaken en schoon opleveren. Een ontruiming gebeurt vaak binnen 1 week in 1 dag. Wij zorgen ervoor dat uw boedel wordt ingepakt, alles wordt gedemonteerd wat nodig is, alles wordt afgevoerd en bruikbare geschonken aan een goed doel.  Zelfs vloerbedekking kunnen wij eruit halen inclusief lijmresten. Ook lampen verwijderen en kroonsteentjes plaatsen, of heeft u raamdecoratie zoals gordijnen of vitrage dan kunnen wij deze ook weg halen.

Wij kunnen u deze stress en zorgen uit handen nemen voor wat betreft ontruimen en verhuizen.

Heeft u hulp nodig dan bieden wij u snel hulp, nemen alles uit handen en zorgen dat u geen omkijken naar heeft en alles optijd voor oplevering spik-en-span wordt aangeboden. Benieuwd naar de kosten? Heeft u vragen? Bel ons en wij staan u graag te woord.

Tel: 070 – 215 88 23 of« Terug