Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Ontruiming Delft na verhuizing

Ontruiming Delft na verhuizing

U heeft een verhuizing in Delft van een familielid en hierna moet u de woning leegmaken en regelt u de ontruiming conform eisen verhuurder of makelaar. Een ontruiming en verhuizing regelen voor iemand anders in Delft is geeen gemakkelijke opgave. Zeker als u niet in de omgeving woont. Regelen, Sjouwen en alles goed voorbereiden om een verhuizing en ontruiming netjes te organiseren in Delft kunt u ook uitbesteden.

In Delft een familielid of vriend helpen verhuizen en nadien leegruimen van restant.

Wij kunnen u als bedrijf hulp bieden bij het leegruimen na een verhuizing. Eerst de meubels en ingepakte dozen verhuizen van A naar B. Zo alles in de nieuwe woning installeren. Zodat u na de verhuizing direct de oude woning kan opruimen, leegmaken en inboedel afvoeren. Opruimen en restant afvoeren is naast de verhuizing erg complex omdat als je van ver woont je niet elke keer op en neer kunt rijden. Ook een bus huren zoveel dagen kan flink in de kosten oplopen. En sjouwen met hoeveel mensen? Vaak haken ze af en hebben andere verplichtingen inplaats van helpen met verhuizen en vooral leegruimen van de oude woning.

Senior verhuizing en uitruimen Delft.

Speciaal voor senioren hebben wij een totaalpakket. Hierbij ontlasten wij onze klanten met tal van werkzaamheden uit handen nemen. Van een voorinspectie doen, verhuizen met inpakken en demonteren, ontruimen laatste restanten en opleveren aan woningbouw of makelaar. Vooral het sjouwen en kwijtraken van grote meubels kan een lastige opgave worden. Wie neemt nog zware eiken wandkasten? Of massieve houten tafels van bruin hout? Of wilt kapotte defecte electronica aannemen?

U zoekt een ontruimingsbedrijf dat zorgt voor het uitruimen en milieuvriendelijk afvoeren zodat u er geen omkijken naar heeft.

 Steun een goede doel in Delft.

Goede doel steunen met schenken van meubels en een hele woning leegruimen? wij geven een goede gevoel bij het idee dat het minimale wordt weg gegooid en veel voor hergebruik opnieuw wordt aangeboden via stichtingen aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Armoede is ook in Nederland en vooral in Delft aanwezig. Niet iedereen kan regelmatig nieuwe meubels aanschaffen..

Heeft u een verhuisbedrijf nodig voor een complete verhuizing? Of wilt u een woning uitruimen? En zoekt u een ontruimingsbedrijf in Delft? Bel of mail ons: 06 – 38 30 80 14 pof 070-215 88 23 of email: .

Foto's

Verhuizing en woning uitruimen, opruimen inboedel afvoeren delft
Verhuizing en woning uitruimen, opruimen inboedel afvoeren delft
Verhuizing en woning uitruimen, opruimen inboedel afvoeren delft
Verhuizing en woning uitruimen, opruimen inboedel afvoeren delft


« Terug