Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Meubel inkoop Scheveningen

Meubel inkoop Scheveningen

Onlangs een ontruiming uitgevoerd voor een klant uit Scheveningen. Meubel inkoop en restant inboedel opgeruimd. Alle kasten en woonkamer meubels uit de woning gehaald vanwege een aanstaande verbouwing. Ook demontage van grotere meubels omdat het anders niet in de lift paste.

Scheveningen appartement leegruimen en meubels opkoper.

Wij zijn een ontruimingsbedrijf en tevens meubel opkoper. Tijdens het leegruimen hebben wij tal van design meubels overgenomen. Deze inkoopprijs hebben wij verrekend met de werkzaamheden. Zo kreeg de klant een rekening voor het leegruimen van deze appartement op 5e etage van slechts 0 EURO en de woning op tijd leeg opgeleverd voor aannemer.

Een verbouwing betekent vaak eerst alles goed voorbereiden en zorgen dat het schoon en opgeruimd is. Oude meubels opruimen, een woning zo leeg mogelijk maken en zo plaats creëren om een verbouwing uit te kunnen voeren. Veel meubels kunnen wij weg gooien omdat het niet meer bruikbaar is. Maar het kan ook voorkomen dat er interessante meubels in de woning staan. Inkoop van meubels kan als opkoper interessant zijn als de waarde hoog genoeg is. De kosten voor het inpakken, verplaatsen, transporteren, opslaan en etaleren om het vervolgens te verkopen moet dan alle kosten dekken.

Opkoper, verhuizer en woning leegruimer wij doen het allemaal!

Wij zijn een opkoper en ontruimer waarbij wij ook meubels kunnen verhuizen. Zo heeft u alles onder 1 dag geregeld.« Terug