Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Kringloop winkel Den Haag

Kringloop winkel Den Haag

Kringloop Winkel Den Haag was een begrip in Den Haag en omstreken. Iedereen kende de kringloopwinkels voor gebruikte meubels. Echter door Corona is er van alles veranderd. Iedereen wil duurzaam leven. Recyclen en goede doelen groeien elk jaar meer en meer. Steeds meer mensen weten goede doelen te vinden zoals de Kringloop winkel.

Wat is een kringloop winkel?

Kringloop winkel

Kringloop winkel

Een  kringloopwinkel is een shop met gebruikte meubels door mensen aangeboden en gratis opgehaald met als doel het voor kleine prijzen te verkopen. Het draait om vrijwilligers en een winkelruimte waar opgehaalde gebruikte meubels worden uitgestald voor verkoop. Kringloop winkels worden door overheid en gemeente gesubsidieerd. Ook mensen worden als vrijwilligers ondergebracht bij dit soort winkels met als doel mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Een kans op re-integratie, een kans op een mogelijke baan, ervaring op doen en functioneren in de maatschappij.

Waarom een kringloop winkel inschakelen niet handig is voor een woning ontruiming?

Voor 1 meubel en nog prima te verkopen kunt u een kringloop winkel benaderen. U moet hiervoor wel even geduld hebben voor het inplannen en ophalen hiervan.

Nadelen kringloop:

  1. Ze kunnen niet direct of binnen paar dagen ophalen.
  2. Is het beschadigd, kapot of defect wil een kringloopwinkel het niet aannemen.
  3. Ze komen niet op een etage. Alles moet beneden op de begane grond staan.
  4. Ze kunnen niet teveel meenemen en tillen lukt ook niet want het zijn vrijwilligers.

Voordelen van een kringloop:

  1. U hoeft niets te betalen. Alle ophaal die ze doen is gratis.
  2. Ze nemen spullen van waarde mee. Daar bent u dan wel vanaf.
  3. Ze gooien of vernietigen minimaal inboedels. Het idee is dat ze alles zoveel mogelijk hergebruiken.
  4. U helpt mensen met een beperking en geeft deze mensen een baan en bezigheid.

Heeft u een grote inboedel op te ruimen? Meer dan enkele stuks meubelen? Een hele woning misschien? Dan bent u bij een Kringloop waarschijnlijk aan het verkeerde adres! Zie zoekt een ontruimingsbedrijf dat alles ophaalt. Demonteert en helpt met afvoeren van ook niet bruikbare spullen en meubels?

Wij bieden u de hulp en totaal oplossing dat u zoekt. Wij hebben sjouwers, vrachtauto en nemen alles mee. Binnen 1 a 2 werkdagen komen wij vaak al langs om uw meubels op te halen.

Bel 070 – 215 88 23 of email: .

Foto's

Steunt u ook een goede doel met bruikbare spullen en meubels? Woning leegmaken den haag biedt bruikbare spullen een nieuwe bestemming.
Steunt u ook een goede doel met bruikbare spullen en meubels? Woning leegmaken den haag biedt bruikbare spullen een nieuwe bestemming.
Woning leegmaken den haag en Kringloop winkel
Woning leegmaken den haag en Kringloop winkel


« Terug