Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Kringloop haalt uw inboedel niet op?

Kringloop haalt uw inboedel niet op?

U heeft inboedel op te halen? U bent een kringloop en vraagt of ze het kunnen gebruiken en willen ophalen. Ze geven aan dat ze vol zitten? Ze hebben pas over 2 a 3 weken tijd? Ze vinden uw meubels te oud? Zijn langs geweest en nemen het niet mee?

Kringloop gebeld en ze nemen niet alles mee.

U wilt een woning leegmaken en verhuur of verkoop klaar opleveren. Dus u heeft alles ingepakt. Gedemonteerd en pak klaar gezet. U belt een kringloop lokaal in de buurt en vraagt of ze langskomen. Vervolgens maakt u een afspraak dat ze binnen 2 weken langskomen…

Eenmaal aangekomen na 2 weken op afgesproken tijdstip speciaal hiervoor vrij genomen kom ze dan eindelijk langs. Echter wanneer ze binnen zijn met 2 man bekijken ze de meubels en geven ze aan dat ze het niet willen meenemen. Waarom niet is het eerste dat in uw gedacht op komt… Omdat de kringloop de volgende criteria hanteert omtrent ophalen meubels:

  1. Meubels mogen niet te oud zijn
  2. Liefst complete inboedels,
  3. Niet beschadigd,
  4. Geen massieve eiken houten meubels,
  5. Het mag niet op een verdieping staan,
  6. Niet verkleurd of defect,
  7. Het moet uit elkaar gehaald zijn want een kringloop demonteert zelf niet.

KORTOM dit is niet wat u zoekt toch?

U wilt uw inboedel laten ophalen. Zonder gedoe. En ervan op aan kunnen dat alles wordt meegenomen! Ook als iets oud is of kapot of defect. Wij nemen alles mee en ruimen uw huis, pand of bedrijfsruimte op. Wij zorgen ook voor afval. Dit bezorgen wij bij een afvalverwerker voor milieuvriendelijke afvoer. Hout bij hout, restafval bij elkaar en chemisch apart.

Spoed ophalen van uw meubels en inboedel kan ook.

Binnen 24 uur uw inboedel weg hebben? Uw huis snel opleveren en weinig tijd? Wij bieden ook een zeer snelle service en wanneer u het vraagt staan wij binnen 24 uur op de stoep! Zo bent u van een probleem af en helpen wij u ont stressen…

Nieuwsgierig naar onze prijzen en spoedservice Woning Leegmaken?

Bel of mail ons:

of 070 – 215 88 23 of Whatsapp 06 – 38 31 80 14.

 

 

 

Foto's

Kringloop haalt uw inboedel niet op! Wij wel..
Kringloop haalt uw inboedel niet op! Wij wel..


« Terug