Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

koopwoning leegmaken Rijswijk

koopwoning leegmaken Rijswijk

Heeft u een koopwoning in Rijswijk? Een overlijden binnen de familie? Of aanstaande verhuizing van een familielid of goede vriend? Wilt u kleiner wonen en uw ouderlijke woning verkopen? In Rijswijk en omstreken zijn wij de aangewezen bedrijf u hierbij te helpen!

Koopwoning verkopen door een makelaar.

Een woning verkoop klaar maken voor een makelaar betekent dat de gehele woning leeg moet worden gemaakt. Alle persoonlijke spullen moeten worden verwijderd. Grote meubels en vaak oude niet meer van deze tijd meubels wordt geadviseerd op te ruimen en af te voeren. Een woning moet voor fotorapportage compleet op de foto worden gezet. Voor potentiële kijkers en of kopers is het belangrijk een eigen visie te zien of  ruimte waardoor het huis dus groter lijkt. Soms wordt een woning netjes opnieuw modern ingericht met tijdelijke meubels voor een representatieve uitstraling en hierdoor de verkoop verhoogt.

Opnieuw inrichten met moderne meubels -> restylen van interieur koopwoning geeft is zeer bevorderlijk bij het verkopen.

Inrichten van een ouderlijk met moderne hippe meubels voor het opkrikken van een koopwoning kan zeker helpen. In de woonkamer wordt bijvoorbeeld een bank neergezet in plaats van oude versleten bank van oma.. In de hoek wordt een plant gezet en bijvoorbeeld een zitzak en lamp om het op te fleuren. Ook in de keuken wordt een nette moderne tafel met stoelen en wat decoratieve zaken aangebracht met kleurrijke presentaties om het vaak wat op te vrolijken. Slaapkamers worden meestal leeg gelaten zodat er ruimtelijke inzicht voor de koper blijft.

Met de verkoop van een koopwoning geldt vaak dat de 1e koper de beste koper blijkt te zijn! Bij een 1e bod wilt u direct zaken kunnen doen tegen een zo hoog mogelijk prijs!

Een koopwoning binnen 1 week leeg laten ruimen in Rijswijk?

Ja dat kan! In 1 week in vaak 1 dag maken wij uw woning leeg. Leegruimen en tevens een goede doel steunen terwijl we ontruimen ook afval naar afvalverwerker bezorgen. Zo ruimen we uw koopwoning in Rijswijk leeg. Opruimen en inboedel afvoeren uit een woning en nadien stofzuiger schoon opleveren zodat u zonder stress de woning kan overdragen aan uw makelaar.

Bel 070 – 215 88 23 of e-mail: .

Foto's

koopwoning leegmaken rijswijk
koopwoning leegmaken rijswijk
koopwoning leegmaken rijswijk
koopwoning leegmaken rijswijk
koopwoning leegmaken rijswijk
koopwoning leegmaken rijswijk


« Terug