Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Kelderbox of berging leeg en bezemschoon opleveren in Den Haag.

Kelderbox of berging leeg en bezemschoon opleveren in Den Haag.

Een kelderbox of berging leegmaken en kaal opleveren conform eisen verhuurder.

U heeft de huur opgezegd? U heeft een hobby ruimte of klus werkruimte dat u niet meer wilt gebruiken? U heeft een stalling of opslag dat u niet meer gebruikt? Misschien een inpandige berging? Vaak wanneer een woning beperkte leefruimte heeft wordt er als extra een inpandige bering aangelegd om het voor mensen leefbaarder te maken. Vaak zijn dit woningen met een loze ruimte achter een liftschacht.

Het leegmaken van een berging kan een tijdrovende klus zijn.

Vooral het verwijderen van stellingen, kasten die ooit geplaatst zijn als opslag en restant rommel opruimen dat al jaren ligt te verstoffen. Een berging of kelderbox is vaak op de begane grond. Het afvoeren van deze meubels en kleingoed uit deze opslag of kelderbox moet via gang en of trap naar buiten worden getransporteerd. Dit betekend ver lopen met de spullen. Lopen met spullen kost tijd.  Om deze tijd te verkorten gebruiken wij handige transport tools: Hondjes en Rolkarren. Dit om grote hoeveelheden te verplaatsen met een rollende kar op zwenkwielen.

Waarom een kelderbox leegmaken van een flat woning?

  • Woning huur beeindigen door een overlijden?
  • Huur opgezegd vanwege een aanstaande verhuizing?
  • Brand of waterschade en de gehele kelderbox moet worden opgeruimd?
  • Grote opruim schoonmaak actie en u wilt oude meubels opruimen?

Wat kost het gemiddeld om een kelderbox of berging te ontruimen?

Een gemiddelde kelderbox van een huurwoning op de begane grond kost ca 400 a 500 EUR inclusief btw. Dan wordt alles eruit gehaald, gedemonteerd en afgevoerd. Ook niet-nruikbare spullen en goederen worden

Wij kunnen uw kelderbox binnen vaak binnen enkele werkdagen leegmaken. Zo ook op het adres aan de Sirtemastraat in centrum van Den Haag. Voor een klant hebben wij een kelderbox met comnplete woning leeg opgeleverd conform eisen verhuurder. Heeft u een kelder of opslagruimte dat leeg moet? Bel ons op 070-215 88 23 en wil nemen deze klus graag bij u uit handen.

 

 

 

 

Foto's

kelderbox berging opslag Den Haag.
kelderbox berging opslag Den Haag.


« Terug