Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Kantoor Leegmaken en bezemschoon opleveren Den Haag

Kantoor Leegmaken en bezemschoon opleveren Den Haag

Kantoor leegmaken na een huur opzegging en bezemschoon opleveren conform eisen aan de verhuurder? U heeft een kantoor in Den Haag en wilt deze bezemschoon overdragen aan de eigenaar of verhuurder in de juiste staat? Geen gedoe met ontruimen en kantoormeubilair afvoeren?

DAN bent u bij ons aan het JUISTE adres! Wij van kantoorleegmaken.nl maken kantoren en bedrijfspanden leeg en ruimen alles op in Den Haag en omstreken!

Wij werken als woningontruiming en kantoorleegmaken.nl in Den Haag en bieden een totaaloplossing voor bedrijven met een kantoor, winkelruimte of bedrijfsruimte dat leeg en bezemschoon opgeleverd moet worden. Dit doen wij met ervaren goed opgeleid personeel. Ook het uitvoeren van een opdracht gaat bij ons snel en zonder lange wachttijden.

Waarom Kantoor Leegmaken inschakelen?

  • U heeft nieuw kantoormeubilair aangeschaft?
  • U heeft een compleet werkruimte kantoor of bedrijfsgerelateerd meubilair inboedel dat opgeruimd moet worden?
  • U wilt een kantoor of bedrijfsruimte laten kaal strippen? Bezemschoon en conform eisen verhuurder?
  • U heeft enkele meubels dat zeer snel moet worden opgehaald?
  • Wilt u verhuizen en ontruimen bij 1 bedrijf laten regelen?
  • Heeft u een spoedopdracht? Wij kunnen snel en goed werk uit handen nemen.
  • Zit u in Den Haag of omstreken en heeft u een ontruimer nodig die een totaalprijs kan neerleggen zonder gedoe of verrassingebn achteraf?

Verhuizen en ontruimen van uw kantoorpand door 1 bedrijf laten regelen!

Wij kunnen uw verhuizing van uw kantoorruimte uitvoeren en daarnaast de resterende meubilair opruimen dat niet meer mee gaat naar de nieuwe locatie. In Den Haag en omgeving bieden wij namelijk verhuis en ontruimingsdiensten aan zodat u alles onder 1 dak kunt regelen. Tevens inkoop van meubels behoort tot de mogelijkheden. U ontzorgen enbegeleiden tijdens een toch al hectische periode is wat wij bedoelen met ontruimen en verhuizen bij een stressvolle onderneming.

Uw onderneming moet downsizen?

Vaak moet een kantoor uitbreiden en wordt er aan alle kanten ge-upgrade. Alleen soms in minder goede tijden kunnen bedrijven ook besluiten om te krimpen en kantoorwerkplekken te krimpen en downsizen. Vaak om financiele redenen. Soms ook omdat het niet meer rendabel is om iedereen naar een kantoorwerkplek te laten komen. Zeker na corona is er veel thuis gewerkt en voor veel bedrijven is er hierdoor nieuwe bedrijfsstrategieen op los gelaten. Ondernemingen geven nu meer de nadruk om thuiswerken en daardoor komen de fysieke werkplekken te vervallen inclusief dure overkosten die het met zich mee brengt.

 « Terug