Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Inkoop opkoop Woningontruiming Den Haag

Inkoop opkoop Woningontruiming Den Haag

Inkoop van meubels tijdens een woning leegmaken in Den Haag?

Een woning leeg laten ruimen en ook nog spullen of interessante meubels laten opkopen? Wilt u meubels verkopen of laten inkopen en een gehele woning of pand laten leeghalen? Leegmaken van appartement en bezemschoon opleveren terwijl een gedeelte wordt geschonken aan een goede doel en een gedeelte wordt over genomen ( inkoop ) in Den Haag en omstreken.

Wij zijn als Woningontruiming Den Haag altijd geïnteresseerd in opkopen voor interessante items.

Dit voor eigen verzameling of klanten kringen.. wij zoeken dagelijks meubels of speciale kleine items uit woningen die interessant genoeg zijn voor opkoop. Meestal wanneer wij een opdracht krijgen een vol huis met hele “hebben en houden” op te ruimen is er bijna altijd wel 1 of meerdere objecten voor inkoop. Dit zijn dan voor ons waardevolle goederen die een minimale waaree vertegenwoordigden en vaak een bepaalde kwaliteit hebben of een nog hoge dagprijs bezittn vanwege de schaarste hiervan.

Wat zoeken wij vaak voor inkoop tijdens een Woningontruiming in Den Haag en omstreken?

  • Design meubels.. ook kleine design snuisterijen zijn soms interessant.
  • Vintage retro meubels uit de jaren 50, 60.en 70 space jaren.
  • Verzamelingen en partijen.
  • Gereedschap ( electrische en speciale tools ).
  • Moderne meubels met een hoge restwaarde en kwaliteit A merk meubels.
  • Goud of zilver ( mag sloop of sieraden zijn ).
  • Recent aangekochte meubels van een hogere dagwaarde.

Wat gebeurt er met de woningontruimingsprijs in geval van een inkoop van spullen?

Wanneer wij een inkoop kunnen doen uit de ontruiming van uw woning zal dit vooraf tijdens offerte besproken worden. U zult dan inde offerte een prijs vermindering zien. Dit van de ingekochte items om de totale kosten te verrekenen en reduceren tot een reeële prijs. Een inkoop kan zelfs betekenen dat wij u geld moeten uitbetalen omdat er zoveel aan waarde valt te verrekenen dat u in een positieve saldo uitkomt en dit u dus uitbetaald krijgt naast het ontruimen van uw woning.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en eventuele inkoop? Wij komen graag langs voor een informatieve kijk afspraak bij de woning. Bel of mail ons: 070 – 215 88 223 of email: .« Terug