Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Inboedel opruimen Scheveningen

Inboedel opruimen Scheveningen

Inboedel opruimen van een koopwoning in Scheveningen? Koopwoning in Scheveningen alleen de grote meubels eruit gehaald in opdracht voor een klant. Grote meubels, inboedel dat eerst gedemonteerd moet worden, zware meubels die niet makkelijk door een trapgat passen of in een lift. Meubels dat een kringloop niet wilt komen ophalen en toch het huis uit moet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij komen en nemen alles mee.

Kringloop winkels komen vaak te laat of soms helemaal niet opdagen.

Wanneer u een kringloopwinkel belt voor het ophalen, opruimen en afvoeren van inboedels krijgt u vaak te horen dat de “kringloopwinkels” geen tijd hebben, vol zitten of pas over weken langs kunnen komen. Kringloopwinkels zijn stichtingen met als doel spullen inzamelen, verkopen van tweedehands goederen en het geld te besteden aan onderhoud, personeel, arbeidsplaatsen, coaching en transportkosten.

Waarom een kringloopwinkel u vaak niet goed of helemaal niet kunt helpen:

  • Kringloop organisaties hebben vaak geen chauffeurs. Dit omdat deze goede doelen organisaties vaak werken met vrijwilligers en nu in deze tijd dat het economie en werkeloosheid laag is zijn er banen voor het “oprapen”. Dit betekent dat mensen ( vrijwilligers ) bij een goede doelen organisatie als Kringloopwinkels met een rijbewijs juist het eerst aan een betaalde baan worden geholpen elders en hierdoor dus geen bijdragen meer leveren als vrijwilliger bij een kringloopwinkel.
  • Kringloopwinkels kunnen pas over enkele weken langskomen. Omdat ze bijna geen mensen met rijbewijs hebben als chauffeur kunnen ze beperkt inboedels ophalen bij de mensen. Ze zijn dus beperkt aan het aantal beschikbare mensen dat een bus kan besturen en die zijn tegenwoordig schaars.
  • Krimgloopwinkels worden kritischer op aangeboden meubels dat ze willen aannemen. Het beleid wordt met de maand scherper en strenger. Dit omdat ze ruimtes vol raken en door vaak gebrek aan chauffeurs kunnen ze ook minder bezorgen bij mensen die grotere meubels willen aankopen. Probleem is dat deze meubels langer blijven staan en hierdoor de ruimte wordt vastgehouden en dus minder nieuwe meubels kan worden aangenomen.
  •  Kringloopwinkels eisen van u dat u de meubels zelf op de begane grond zet. Dit is tegenwoordig ook nieuw. Omdat ze met steeds minder personele bezetting moeten rondkomen zijn er ook nog minder gezonde arbeidskrachten aanwezig. Vrijwilligers die echt kunnen sjouwen of zware meubels kunnen tillen of meubels uit elkaar kunnen halen zijn er niet. Deze hebben allemaal een betaalde baan gekregen inmiddels. Daarom hebben ze alleen nog mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen kunnen soms niet tillen vanwege lichamelijke klachten. Ook zijn het mensen met een beperking of kunnen slecht communiceren. Dit met als gevolg dat sommige agressief tegen klanten kunnen zijn omdat ze niet goed begrepen worden en begeleiding vaak te kort schiet vanwege gebrek aan controle.

Inboedel Ophalen in Scheveningen of Den Haag binnen 1 a 2 werkdagen?

Wanneer u ons belt komen wij binnen enkele werkdagen langs. Met een vrachtauto en 2 of soms meer sterke sjouwers. Wij nemen alles mee. Ook kapotte, defecte of oude inboedel kan door ons mee genomen worden. U kunt ons bellen, e-mailen of whatsappen. of 06 – 38 31 80 14.

Foto's

inboedel ophalen scheveningen Den Haag
inboedel ophalen scheveningen Den Haag


« Terug