Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Inboedel Opruimen in Den Haag

Inboedel Opruimen in Den Haag

Inboedel en oude meubels opruimen na verhuizing of overlijden in Den Haag. Inboedel laten afvoeren tijdens het opruimen van uw woning op een etage? Wilt u inboedel laten weghalen omdat er iemand is overleden?

Inboedel opruimen na verhuizing of overlijden.

Wanneer een persoon of gezin gaat verhuizen en vooral oudere senioren die kleiner moeten wonen dan blijft er veel oude meubels over. Inboedel opruimen omdat iemand is overleden in een verzorgingstehuis is ook mogelijk. Dit moet vaak binnen 5 dagen worden uitgevoerd. Een 1 kamer woning leegmaken binnen 1 week is amper te organiseren. Maar er zijn bedrijven als ons die snel kunnen schakelen. Inboedel dat er tijdelijk in stond kan dan weg worden gehaald. Ophalen inboedel zoals kasten, bank, tafel, bestek en keukengerei, kleding en misschien wat kleine aandenken kunnen wij inpakken en meenemen.

Inboedel laten afvoeren vanwege kleiner wonen?

Wilt u inboedel opruimen en laten afvoeren omdat u of uw dierbare kleiner gaat wonen? Vaak richting einde levens fase gaan mensen gedwongen kleiner wonen. Een auto rijden mag niet meer. Een fiets besturen lukt niet meer. Een boot wordt weg gedaan. Dan blijft een grotere woning nog over dat moet worden ingeruild voor kleiner. Een verhuizing naar kleinere senior woning met gelijkvloers 2 of 3 kamers is dan voldoende. Enkele senior aanpassingen zoals beugels in douche of toilet is vanzelfsprekend.  Oude woning voldoet dan niet meer aan de eisen van een oudere hulpbehoevende persoon. Ook is er dan meer controle in een senioren woning of aanleun 55+ woning. Verhuizen naar kleiner is dan een must.

Senior familielid overleden en een woning moet binnen enkele weken leeg zijn?

Een woning leegmaken en inboedel opruimen in Den haag kan een tijdrovende klus zijn. Wij bieden u een totaal oplossing bij het leegruimen en inboedel afvoeren van uw woning in Den haag. Een woning op veerdieping? Huur of koopwoning? Het maakt voor ons niet uit. Wij pakken alles in, demonteren waar nodig, nemen alles mee en kijken naar wat bruikbaar is voor een goede doel en wat kan worden afgevoerd.

Inboedel opruimen omdat u nieuwe meubels heeft gekocht?

U heeft onlangs een leuke deal gesloten met een winkel voor een complete woonkamer set? U heeft een slaapkamer meublement aangeschaft? Een nieuwe bank gekocht? WIj ruimen het oude op en nemen het graag mee. Wij zijn echte opruimers en nemen alles mee. Ook kapotte meubels.

 

Foto's

inboedel opruimen den haag afvoeren leeghalen ophalen
inboedel opruimen den haag afvoeren leeghalen ophalen
inboedel opruimen den haag afvoeren leeghalen ophalen
inboedel opruimen den haag afvoeren leeghalen ophalen


« Terug