Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Huurwoning leegruimen Den Haag

Huurwoning leegruimen Den Haag

Huurwoning leegruimen Den Haag conform eisen woning bouw of makelaar? U zoekt een bedrijf dat een huur woning kan leegruimen in Den Haag? Nieuwsgierig naar de kosten voor een huur woning leegruimen Den Haag? Wilt u inboedel uit een huur woning laten leegruimen in Den Haag en daarnaast een goede doel steunen?

KIJK dan niet verder want wij zijn uw oplossing -:> Huurwoning leegruimen Den Haag vaak binnen 1 week uw huis leeg en bezemschoon.

Wij zijn een bedrijf dat dagelijks uw woning of bedrijfspand kan leegruimen. Demonteren, inpakken en alles afvoeren zodat een woning echt compleet leeg kan worden opgeleverd. Dit betekent ook dat wij vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, lampen verwijderen inclusief kroonsteentjes of plafond afdekplaatjes gebruiken. Ook kabelgootjes of inbraakpreventie verwijderen dat zelf is aangebracht.

SPOED huurwoning leegruimen Den Haag.

Wij hebben als werkgebied Den Haag. Omdat wij al meer dan 13 jaar actief gevestigd zijn in Den Haag bieden wij deze service met spoeddienst aan voor mensen die snel een huurwoning willen laten leegruimen in Den Haag. Natuurlijk zal het iets meer kosten dan een normale gangbare Woningontruiming. Wanneer een bedrijf u in de steek heeft gelaten of een kringloop toch niet alles heeft meegenomen wilt u op het laatste moment toch uw woning leeg. U zoekt een spoed woning ontruimer lokaal in de buurt en die snel binnen paar werkdagen uw woning of pand kan leegmaken conform uw wensen.

STOP met zoeken want wij zijn uw bedrijf dat met spoed een huurwoning kan leegruimen, inboedel kan ophalen en een pand bezemschoon kan opleveren.

Steun een goede doel tijdens een huurwoning leegruimen Den Haag.

Wij kunnen tijdens het ontruimen een goede doel steunen door alle bruikbare spullen en meubels vooraf in te nemen en te bezorgen bij een goede doel zoals kringloopwinkels of red gereedschap. Ook afrikaanse stichtingen zoeken kleine spullen zoals keukengerei, strijkijzers, magnetrons waterkokers keuken apparatuur, gereedschap en tv`s.

Foto's

huurwoning leegruimen inboedel afvoeren bezemschoon opleveren den haag
huurwoning leegruimen inboedel afvoeren bezemschoon opleveren den haag


« Terug