Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Huis leegmaken Zoetermeer

Huis leegmaken Zoetermeer

Huis leegmaken in Zoetermeer volgens wensen van een klant binnen 1 week in 1 dag uitgevoerd.

Een huur huis leegmaken in Zoetermeer op de 2e etage zonder hulp van vrienden of familie is het lastig. Een woning kaal strippen en leeg opleveren conform eisen woningbouw van Zoetermeer is een hele opgave. Gelukkig heeft Zoetermeer veel laagbouw huizen en minder hoge flats. Een flat woning ontruimen met een interne lift geeft vaak overlast. Een eengezinswoning is daarom gunstiger te ontruimen.

Een 3 kamer huurhuis met berging leegmaken in Zoetermeer.

Conform eisen van de woningbouw moest het hele huis worden gestript. Alle zelf aangebrachte zaken moesten worden verwijderd. Ook de berging helemaal leeg en kaal worden opgeleverd. De planken aan de muur moesten eraf. De “kasten van het huis “ moesten worden gedemonteerd en afgevoerd.

Kasten van het huis = zijn kasten met een formaat van een kledingkast, voorraadkast in de keuken of opbergkast in een berging die in oude huurwoningen staan. Deze kasten zijn ooit bij de oplevering van het huurhuis ooit erbij geleverd. Echter na verloop van zoveel jaren zijn deze kasten vaak afgeschreven en worden ze ook instabiel of onbruikbaar. Daarom worden deze kasten vaak tijdens een voorschouw van een inspectie afgekeurd.

Berging moest veegschoon worden opgeleverd.

Vloerbedekking verwijderen bij een huur huis in Zoetermeer.

Een vloerbedekking van laminaat of zeil in een oude woning moet vaak worden verwijderd. Soms is het gelijmd maar vaak kun je het er zo uit halen. Ook lampen moeten worden gedemonteerd en ontmanteld. Daarna worden voorzien van een kroonsteentje of bij een lichtpunt in het plafond voorzien worden van een veilige afsluitdeksel met kroonsteentje om de draden te isoleren. Ook raamdecoratie zoals vitrage, gordijnen, lamellen of muurplakstickers moeten worden verwijderd. De schroefgaatjes in kozijnen hoeven niet te worden dicht gemaakt omdat het om zeer kleine gaatjes gaat.

Bent u opzoek naar een bedrijf voor een huis opruimen in Zoetermeer of wilt u informatie? Misschien bent u wel nieuwsgierig naar een gratis vrijblijvende offerte prijs ? Bel of mail of Whatsapp ons: of 06 – 38 31 80 14.

Foto's

huis leeg maken Zoetermeer Opruimen, ontruimen, leegmaken en alles afvoeren.
huis leeg maken Zoetermeer Opruimen, ontruimen, leegmaken en alles afvoeren.


« Terug