Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Huis leegmaken Rijswijk

Huis leegmaken Rijswijk

Een huis leegmaken of een woning ontruiming in Rijswijk en u heeft hier hulp bij nodig? U wilt een goed doel steunen tijdens een woning ontruiming in Rijswijk? U wilt alles uitbesteden en zoekt een bedrijf voor een totaaloplossing bij het leegmaken van een woning in Rijswijk?

Wij zijn gevestigd in Rijswijk en voeren dagelijks ontruimingen uit in Rijswijk in opdracht van nabestaanden of ouderen senioren welke op punt staan te verhuizen naar kleiner.

Wij zijn woningontruiming Rijswijk. Echte opruimers met een gezonde werk mentaliteit. Daarnaast ontzorgen wij de klant met de volgende service die wij aan kunnen bieden:

 1. Woning geheel of gedeeltelijk ontruimen in Rijswijk,
 2. Berging of kelderbox leegmaken,
 3. Schoonmaak na leegmaken van de woning conform eisen verhuurder,
 4. Inkopen van interessante items tijdens een ontruiming om zo de prijs te rediceren,
 5. Behang verwijderen na een ontruiming,
 6. Verhuislift inzetten tot 8e etage voor het ontruimen en snel leegmaken van de woning zonder overlast aan mede bewoners te bezorgen,
 7. Steunen goede doel met bruikbare meubels en kleingoed,
 8. Woning bezemschoon opleveren en alles netjes opruimen conform eisen woningbouw.
 9. Tuin snoeien op opruimen voor veegschoon opleveren aan woningbouw of verhuurder,
 10. Combinatie met een verhuizing.
 11. Ook kleine transport naar uw eigen woning is mogelijk mocht u een kastje of groot item uit de woning thuis bezorgd willen..

Wij kunnen in 1 a 2 weken uw woning bezemschoon opleveren in 1 a 2 dagen in Rijswijk. Snel, netjes en zonder stress of zorgen. Door onze ruim 13 jaar ervaring is het vaak in een handomdraai geregeld.

Wanneer u wilt komen wij ook graag langs voor een gratis vrijblijvende offerte afspraak. Dit om de woning te bekijken en alles met u door te nemen. Elke woning is anders en elke woning heeft een andere aanpak nodig. Soms een verhuislift, soms extra mankracht vanwege een gebrek aan parkeerruimte, soms meer schroef en demontage werk dan anders. Daarom is het belangrijk een offerte vooraf goed vast te leggen. Dit geeft duidelijkheid en vooral geen gedoe achteraf. De totale prijs ALL-IN is bij ons echt alles inclusief. Daarom nooit verrassingen achteraf.« Terug