Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Huis leegmaken Rijswijk en schoon opleveren

Huis leegmaken Rijswijk en schoon opleveren

Een huis of appartement in Rijswijk laten ontruimen en schoon opleveren conform eisen verhuurder of woningbouw? Wilt u alles uitbesteden? Wilt u het huis ook laten schoonmaken? Huis leegmaken en lichte herstelwerkzaamheden laten uitvoeren? Behang verwijderen na leegmaken huis in Rijswijk?

STOP met zoeken want wij als woningontruimen Rijswijk bieden u deze totaal oplossing!

Waarom een bedrijf in armen nemen om een huis te ontruimen in Rijswijk?  Een huis leegmaken en zelf alles uitzoeken is een hele karwij. Soms is een woning zo groot of zijn er geen hulp aanwezig zoals familieleden of vrienden. Of een huis moet worden gestript en er staat zoveel in dat totaal niet opschiet. Dan is het verstandig een bedrijf als Woningontruiming Den Haag te contacten. Wij hebben de middelen, personeel, vrachtauto’s en goede doelen om elke dag een huis te ontruimen.

Hoe werkt een huis ontruimen? Een huis ontruimen en bezemschoon opleveren betekent dat wij alles inpakken, demonteren waar nodig, afvoeren van de aanwezige inboedel en steunen van een goede doel. Een huis ontruimen is voor ons als bedrijf een dagelijkse bezigheid. Hierin hebben wij ervaring en kennis opgebouwd om een huis snel te kunnen ontruimen.

Welk tijdsbestek is er nodig om een huis leeg te maken in Rijswijk? Huis leegmaken Rijswijk kan vaak binnen 1 week uw huis leegmaken. Eerst volgt er meestal een offerte vooraf. Dit is gratis vrijblijvend en geeft u een duidelijke inzicht in de kosten en spelregels. Deze offerte is binnen 1 a 2 dagen dat er iemand langskomt van ons kantoor.

Hoe duur kost een huis leegmaken in Rijswijk? Een huis leegmaken in Rijswijk kost gemiddeld tussen 1000 tot 3000 EUR. Afhankelijk hoeveel kamers er aanwezig zijn en welke etage het huis zich bevindt. Is er een kelderbox of garage aanwezig? Koop of huurhuis? Stoffering verwijderen of niet? Moet er schoongemaakt worden na leegmaken?

U bent geïnteresseerd en wil graag een offerte afspraak? Bel of mail ons. Tel: 070 -215 88 23 of

 

Foto's

huis leegmaken rijswijk
huis leegmaken rijswijk


« Terug