Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Huis leeghalen na overlijden

Huis leeghalen na overlijden

Een huis, woning of appartement leeghalen en opruimen na overlijden in Den Haag of andere Randsteden? Snel uw woning leegruimen en bezemschoon opleveren conform eisen makelaar of verhuurder? Ook een berging of kelderbox leegruimen? Wij kunnen snel schakelen en doen ook aan inkoop van inboedel tijdens leeghalen na overlijden.

Een huis leeghalen en opruimen na overlijden met verhuislift en verhuisauto`s in Den Haag.

Een huis leegruimen op een verdieping in een flat of appartement zonder lift doen wij met onze eigen verhuislift. Wij hebben een liftauto die op locatie buiten kan worden opgebouwd. Wij kunnen zo zware items naar beneden halen via een balkon of groot raam. Vooral als een item groot is en niet in een lift past is het juist verstandig om een externe lift te plaatsen speciaal voor woning leegmaken. Zeker als je bedenkt dat een interne lift in gebruik nemen tot veel hinder op levert voor bewoners en vooral klachten krijgt van mensen die slecht ter been zijn.

Huis leeghalen na verhuizing in Den Haag.

Wij kunnen ook hulp bieden met uw verhuizing na nadien de gehele woning leegmaken. Het leegmaken en verhuizen bij 1 bedrijf geeft u goed overzicht en gemak om alles onder 1 dak te hebben. Leeghalen na overlijden en gedeelte opslaan in plaats van verhuizen is ook mogelijk. Vooral in Den haag hebben wij diverse opslag mogelijkheden en samenwerkingen met opslag bedrijven voor korte als lange termijn. Wij zorgen dan voor inpakken, demonteren en alles transporteren.

Een Huis leeghalen conform eisen woningbouw na overlijden in Den Haag:

Wij kunnen uw woning leeghalen en in de oude staat terug brengen. Vaak in een staat zoals uw woningbouw of makelaar dat vereist. Dit wordt vastgelegd tijdens een voorschouw inspectie. Wij kunnen uw woning volgens deze strenge eisen weer herstellen en zodanig opleveren dat u er geen omkijken meer aan heeft.

Wij kunnen daarvoor deze werkzaamheden uitvoeren:

  • De woning leeg en kaal opleveren,
  • Kelderbox of berging leegmaken,
  • Lampen verwijderen en kroonsteentjes plaatsen,
  • Vloerbedekking verwijderen en afvoeren inclusief lijmresten,
  • Kabeltjes, gootjes, schroeven, horren van deuren/ ramen, zelf aangebrachte electra enz verwijderen,
  • Tuin schoon en leeg opleveren,

Tijdens het leegmaken schenken wij ook veel spullen aan goede doelen. Kleine spullen tot wel 80 % wordt uitgezocht, gefilterd en geschonken aan verschillende goede doelen en organisaties. Ook kleding, boeken, potten – pannen en keukengerei of decoratieve items zoals porcelein beeldjes en snuisterijen.

Wilt u spullen schenken aan een goede doel? Of misschien een heel huis laten leeghalen na overlijden? Geen tijd, zin of de mogelijkheden om het zelf te doen en zoekt u een bedrijf ? Wij bieden u de totaaloplossing.

Bel of mail ons: of tel: 070 – 215 88 23.

 

 

Foto's

Huis leeghalen na overlijden Den Haag
Huis leeghalen na overlijden Den Haag
Huis leeghalen na overlijden Den Haag
Huis leeghalen na overlijden Den Haag


« Terug