Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Grofvuil ophalen Den Haag

Grofvuil ophalen Den Haag

  1. Grofvuil ophalen in Den Haag binnen enkele werkdagen.
  2. Op een verdieping door onze medewerkers opgehaald.
  3. Met een verhuislift indien het niet in de lift past of trappenhuis.
  4. Hoeveelheid maakt voor ons niet uit wij komen met een vrachtauto.
  5. Demontage van grote meubels kunnen wij voor u doen.
  6. Alleen sjouwhulp nodig kan natuurlijk ook.

U heeft grofvuil en zoekt een opruimbedrijf, ontruimingsbedrijf, schoonmaak bedrijf, klusbedrijf dat helpt bij het opruimen en vooral afvoeren van uw oude kapotte defecte meubels en inboedel. Opruimen en weggooien van meubels dat geen waarde heeft en ook niet kan worden geschonken aan een goed doel. Weg brengen naar een afval verwerker. Milieuvriendelijk sorteren en gescheiden inleveren bij een milieustraat in Den Haag zoals HMS op de plutostraat.

Waarom Grofvuil aan de straat zetten?

U heeft grofvuil en wilt het aan de straat zetten? Dit is goedkoop en een prima oplossing voor mensen die paar spullen weg willen doen of nette inboedel dat men vanaf de straat dan kunnen weghalen. Wanneer men een afspraak maakt met Haagse Milieu Service of Avalex.

Echter wanneer u geen sjouwhulp heeft, en geen plaats voor de deur in Den Haag centrum bijvoorbeeld heeft. Of u heeft teveel meubels dat weg moet. Of een afspraak maken duurt 2 weken en u moet sneller een woning ontruimen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Woningontruiming Den Haag haalt ook grofvuil op en maakt woningen leeg.

Grofvuil opruimen en woning schoonmaken.

Een woning schoonmaken na het opruimen van grofvuil? Een woning met veel vervuiling zoals overvolle meubels en grofvuil dat de woning uit moet noemen wij een ontruiming.« Terug