Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Goud opkoper sieraden en sloop goud

Goud opkoper sieraden en sloop goud

Inkoop van goud, zilver en munten:

Tijdens een opruimen van een woning na overlijden worden er vaak sieraden gevonden. Veel mensen zullen het bewaren als herinnering van een dierbare. Maar er zijn ook mensen die de kosten ermee willen afdekken voor een ontruiming. Zo kunt u met een aantal gouden sieraden soms een hele woning ontruiming in Den Haag en omstreken financieren.

Goud meten, wegen en uitbetalen.

Wilt u uw gouden en zilveren sieraden, oud goud, sloopgoud en gouden en zilveren munten, baargoud (24 krt fijn goud), gouden horloge en tandengoud verkopen of verrekenen? Bij ons in samenwerking met een erkende Juwelier in Den Haag krijgt u exact de dagprijs van goud per karaat.  Wij betalen de hoogste prijs per gram uit, gebaseerd op de actuele dagkoers van de goudprijs en zilverprijs voor uw goud, zilver en munten. Samen met u berekenen wij de waarde van uw goud zilver en munten uit aan de hand van het aantal gram echt getoetst goud met onze speciale goud toets vloeistof om te achterhalen hoeveel karaat een object is. Maar ook om uit te sluiten of iets echt goud is of een laagje goud heeft ( double ).

Woningontruiming Den Haag kan tijdens een offerte al direct uw gouden sieraden testen en wegen om het direct met de totaalprijs te verrekenen.
Alleen goud en zilver opkopen doen wij ook.
Wilt u alleen gouden sieraden verkopen en de ontruiming elders door een ander bedrijf of misschien toch zelf uitvoeren dan mag dat ook natuurlijk. Wij vinden het ook prima om alleen uw gouden sieraden over te nemen of misschien heeft u wel veel zilver dat u anders toch niets mee doet. Andere familieleden hebben er toch ook geen interesse in dus dan is het juist een voordeel als het financieel nog wat opleverd.

Veilig aan ons verkopen.

Gouden sieraden aan ons verkopen is veilig en vertrouwd. Zo hoeft u niet met sieraden over straat te lopen. Ook geen last van contant geld op zak over straat lopen opweg naar huis. Want bij ons is alles safe. Wij maken het geld altijd per bank over en sieraden kunnen wij voor u veilig transporteren.

Foto's

gouden sieraden zilver inkoop overnamen opkoper innemer
Wij zijn ook een goud en zilver inkoper. Wij betalen u marktconforme prijs en geven u veiligheid en betrouwbaarheid. Ook kunt u de ontruiming er mee laten verrekenen.


« Terug