Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Garage ontruiming Rijswijk

Garage ontruiming Rijswijk

Een garage opslag ruimte ontruimen en leeg opleveren na stoppen bedrijfsactiviteiten.

Na een bedrijfsbeëindiging in Rijswijk heeft een schildersbedrijf de huur opgezegd van een huurpand na 20 jaar bedrijfsactiviteiten als schilder te hebben gehad. Een garagebox, loods vol met bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Echter na het bereiken van de 65 jaar ( pensioenleeftijd ) werd het tijd voor de eigenaar om te stoppen. Er was geen opvolging. Bedrijf is daarom gestopt. Het pand kon worden leeggeruimd.

Inkoop bouwmaterialen en gereedschap.

Tijdens het opstellen van de offerte tijdens een offerte afspraak hebben wij ook gekeken naast de werkzaamheden voor ontruiming naar inkoop. Inkoop van interessante gereedschap en allerlei bouwspullen zoals steiger, nieuwe verfpotten, hand en elektrische gereedschap. Ook in Rijswijk kopen wij bij bedrijven die wij ontruimen goederen op. Dit hoeft niet perse inboedel te zijn uit een particulieren woning. Zoals hier het geval ging het om bedrijfsinventaris. Een leuke partij gereedschap is altijd goed om de prijs omlaag te krijgen.

Ontruiming bedrijfsruimte garage in Rijswijk en bezemschoon opleveren.

Wij hebben hier de opdracht gekregen het gehele pand zo kaal mogelijk te strippen. Letterlijk alles eruit. Keukenblok, vloerbedekking ( laminaat ), lampen en alles moet worden opgeruimd. Er waren diverse magazijn stellingen aangebracht. Deze gedemonteerd en ook opgeruimd. Daarnaast waren er ook tal van onbruikbare spullen zoals stenen, oude kozijnen ombruikbaar, sloop puin en hout. Rommel dat afgevoerd moest worden.

Garage opslag in Rijswijk zonder gedoe op tijd klaar voor oplevering.

Een garage loods vol met bouwmaterialen geeft al een beh is begane grond met parkeerruimte voor de deur in Rijswijk. Binnen 1 week in 2 dagen was het pand volledig ontruimd. Met een team van ontruimers en 3 vrachtauto`s is alles op tijd afgerond voor oplevering aan verhuurder.

Heeft u een bedrijfspand dat moet worden opgeruimd? Bel of mail ons en wij kunnen u snel hulp bieden. Wij zitten in Rijswijk en rijden door heel Den Haag en omstreken.

 

 

Foto's

bedrijfsruimte rijswijk ontruiming garage
bedrijfsruimte rijswijk ontruiming garage
bedrijfsruimte rijswijk ontruiming garage
bedrijfsruimte rijswijk ontruiming garage


« Terug