Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Flat opruimen na overlijden in Den Haag

Flat opruimen na overlijden in Den Haag

Een Flat woning ontruimen na overlijden in Den Haag binnen 1 week? Een appartement in een flat leegmaken vanwege een aanstaande verhuizing? Een kleine woning in een flat op een etage vol met meubels en kleingoed opruimen en bezemschoon opleveren.

Een flat ontruimen na overlijden in Den Haag of omstreken?

Wanneer een oudere persoon komt te overlijden na jaren te hebben gewoont in een flat zal er uiteindelijk een ontruimen moet worden uitgevoerd. Een woning in een flat ontruimen kan lastig en tijdrovend zijn. Vaak lange gallerijen en meerdere etages. Soms ook lastig parkeren voor de deur. Vaak is er per etage maar 1 lift beschikbaar. Een verhuizing of ontruiming wordt dan lastig om mensen geen overlast bezorgen.

Een appartement leeg maken in Den Haag in een flat woning?

Na een verhuizing wordt een appartement vaak leeg en kaal opgeleverd aan de verhuurder of eigenaar. Een ontruiming neemt soms wel een week in beslag. Zelfs als alle kleine persoonlijke items moet worden uitgezocht. Waar laat u het afval dat niet meer bruikbaar is? Welke goede doel kan alle bruikbare meubels enzo gebruiken? Hoe krijg ik snel een flat leeg en opgeruimd zonder gedoe bij oplevering aan woningbouw of verhuurder?

Flat woning vol van spullen ontdoen en kaal opleveren in Den Haag.

Een woning in een flat ontdoen van rommel en kaal opleveren binnen1 week in 1 dag? Ja dat kan. Snel, gemakkelijk en zonder gedoe. Het enige wat u hoeft te doen is alle persoonlijke spullen nalopen en uitzoeken, huur opzeggen, schoonmaken na ontruiming enz.

Een oude flat woning leegruimen en alle aangebrachte roerende zaken verwijderen conform eisen woningbouw.

Een aangebrachte dievenijzer verwijderen, extra rolgordijnen in de kozijnen gemonteerd verwijderen, kabelgootjes door de gehele woning verwijderen, lambrisering verwijderen, tapijt en vloerbedekking inclusief lijmresten opruimen, extra stellingen verwijderen voor opslag, extra keukenblok verwijderen, enz.

Dit allemaal om de flat woning in originele staat te herstellen. Al deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Wij hebben jarenlang ervaring en weten hoe dit netjes conform de juiste eisen de woning moet worden opgeleverd.

 « Terug