Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Discreet woning leegruimen en afval afvoeren

Discreet woning leegruimen en afval afvoeren

Een woning discreet ontruimen, leegruimen en alle afval opruimen in Den Haag en omstreken.

Ja wij kunnen discreet uw woning inpakken en ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens niet op straat komen te liggen. Inpakken en alles discreet afvoeren met onze eigen vrachtauto en verhuisauto`s rechtstreeks naar een afvalverwerker. Dit inpakken die wij doormiddel van stevige vuilniszakken en verhuisdozen. Vooral bij een vol huis met veel persoonlijke items is het van belang dat tijdens een woning leegruimen alles wordt opgeruimd zonder dat er mensen in kunnen snuffelen op straat.

Eigen verhuisauto`s voor afvoeren van uw meubels en kleingoed.

Omdat wij eigen verhuisauto`s hebben blanko zonder stickers met bedrijfsvermelding kunnen wij discreet voor uw deur parkeren. Wij hebben naamloze bestickering op al onze vrachtauto`s zodat wij anoniem voor uw huis kunnen parkeren. Ook maken wij gebruik van eigen afvoer voor grof huisvuil.

Woningontruiming Den Haag werkt niet met een afvalcontainer voor de deur op de stoep waar alles in wordt gestort.

Vooral met het afval in een container maakt het voor veel mensen aantrekkelijk om erin te snuffelen. Tijdens een ontruiming of woning leegruimen in Den Haag is het verstandig om het direct af te laten vervoeren. Een container is ook niet afgesloten. En iedereen kan erbij om dat het open staat. Ook kunnen mensen er meer rommel bij doen.

Een schuur of berging leegruimen waarbij afval op straat kan belanden wil je niet!

Vaak met opruimen van een schuur wordt er eerst contact opgenomen met de gemeente. Deze gemeenteloket geeft aan dat u uw grofhuisvuil en kapotte meubels soms aan de straat mag zetten onder strikte regels en eisen. Echter als u alles opstraat zet kan iedereen erbij en vanalles er tussen uit zoeken. Soms zijn er mensen die metalen eruit halen. Of doen er meer afval bij en zorgen hiermee ervoor dat de afvalverwerker van de gemeente het dan niet meer zal meenemen.

Zorg dat alles netjes wordt opgehaald zonder gedoe.

Bel ons en wij komen het graag binnen enkele werkdagen vaak ophalen.

Telefoonnummer 070 – 215 88 23.

Foto's

Discreet woning leegruimen opruimen en leeghalen in den haag
Discreet woning leegruimen opruimen en leeghalen in den haag
Discreet woning leegruimen opruimen en leeghalen in den haag
Discreet woning leegruimen opruimen en leeghalen in den haag


« Terug