Bel nu voor een gratis prijsopgave: 070 – 215 88 23

Actie Maart 10% korting op een woning leegmaken

Actie Maart 10% korting op een woning leegmaken

Wij geven als bedrijf ook een actie voor de aankomende maand MAART 2024.

Heeft u een woning te ontruimen? Wilt u een woning laten leegmaken vanwege een overlijden of verhuizing? Wilt u ontzorgt worden in een toch al stressvolle periode tijdens een woning leeghalen? Zoekt u een bedrijf voor alleen de vloerbedekking verwijderen?

DAN ZOEKT U ONS! WIJ BIEDEN U EEN TOTAALOPLOSSING BIJ WONING ONTRUIMING EN LEEGMAKEN VOLGENS EISEN MAKELAAR OF WONINGBOUW.

Wij geven korting van 10 % en bieden u woning leegmaken hulp:

Hulp bij het opruimen. Inboedel afvoeren. Milieuvriendelijk scheiden. Steunen van goede doelen met bruikbare spullen. Demonteren en inpakken van losse huisraad. En zo dus een compleet huis leeg opleveren conform eisen woningbouw, verhuurder of makelaar. Een makelaar kan bepalen om een koopwoning leeg in de verkoop te nemen in plaats van gevuld met persoonlijke items en oude meubels. Vaak meubels gedateerd en maakt een woning vol en onoverzichtelijk. Of een huurwoning moet leeg worden opgeleverd omdat een nieuwe huurder de woning overneemt zonder inhoud. Meubels en stoffering moeten dan worden verwijderd. Een woning in originele staat terug brengen en zo kaal mogelijk opleveren.

Een woning snel binnen 1 a 2 dagen met spoed leegmaken.

Heeft u snel hulp nodig? En is een korting van 10 % welkom? Wij kunnen u direct helpen bij het leegmaken en inpakken van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Ook schoonmaak of verhuizen doen wij voor onze klanten. U krijgt direct hulp wanneer u bereidt bent extra te betalen voor spoeddienst. Hiervoor zorgen wij dat er snel kan worden geschakeld en kan er direct een team van ontruimers voor u aan de slag gaan.

Schoonmaken, behang verwijderen, tuin opfrissen of verhuizen wij doen het allemaal!

Heeft u een behangklus dat gedaan moet worden? Of een vervuilde tuin met veel onkruid? Tegels helemaal groen en een heg dat vergroeit is? Een struik snoeien en schuur leegmaken? Of woning schoonmaken na een woningontruiming? Misschien heeft u een verhuizing nodig dat uw spullen van A naar B bezorgt?

Wij bieden u hulp bij alles rondom een woning leegmaken ( woningontruiming ) binnen Haaglanden en daar buiten!

 « Terug