Nieuw: betaal nu met goederen of edelmetaal, zoals gouden en zilveren sieraden. Klik hier.

Bedrijfsontruiming

Heeft u een bedrijfsruimte of kantoorpand welke ontruimd moet worden? U wilt verhuizen naar een nieuwe locatie? Heeft u een faillissement aangevraagd of uw bedrijf verkocht? Of misschien wilt u alleen een magazijn, garage of een andere bedrijfsruimte leegruimen?

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kunnen wij op een professionele manier ontruimingen en verhuizingen verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en allerhande herstelwerkzaamheden.

  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op.
  • Wij nemen alles mee wat is achtergebleven na een ontruiming of verhuizing.
  • Wij zullen het winkelpand desgewenst ‘strippen’: lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen. Ook kunnen wij reclameborden aan de gevel verwijderen, stickers op de ramen eraf halen, etc.
  • Bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen en zodoende hergebruikt.
  • Overgebleven afval voeren op een milieuverantwoordelijke wijze af naar de gemeentelijke milieustraat.

Zo ziet u, wij hebben voor alle wensen een oplossing!

Kijk voor meer informatie ook op kantoorleegmaken.nl.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 070 – 215 88 23.

Hergebruik via goede doelen


Overbodige, maar nog bruikbare spullen kunnen wij naar goede doelen brengen zoals de Weg-Geef-Winkel in Den Haag. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat afval op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Bij een ontruiming komt veel organisatie kijken. Het is daardoor een vaak tijdrovende en stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke en nette werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een ruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij alles leegruimen – van zolder tot kelder – en dat wij alle ruimtes schoon en netjes voor u opleveren. En alles volgens de eisen van de woningbouwvereniging, makelaar of verpleeghuis.

Herstelwerkzaamheden


Bij een ontruiming of verhuizing is het vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van behang en vloerbedekking, of het repareren van gaten in muren. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubelen of andere goederen van waarde in een woning of bedrijfspand over blijven waar u geen bestemming meer voor heeft. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

× Stel een vraag via Whatsapp