Woningontruiming Den Haag Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
070 – 215 88 23

Bedrijfsontruiming

Heeft u een bedrijfsruimte of kantoor dat ontruimd moet worden? Heeft u faillissement aangevraagd of uw bedrijf verkocht? Of u wilt bijvoorbeeld het interieur van uw winkel moderniseren. Of u wilt verhuizen naar een nieuwe locatie.

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kunnen wij op een professionele manier bedrijfsontruimingen verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en herstelwerkzaamheden.

  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op.
  • Wij nemen alles mee wat is achtergebleven na een verhuizing.
  • Wij zullen het winkelpand verder strippen: lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen.
  • Ook reclameborden aan de gevel kunnen wij verwijderen, stickers op de ramen eraf halen, etc.
  • Bruikbare spullen worden hergebruikt.
  • Afval voeren wij af naar een milieustraat.
  • Kortom uw winkelpand wordt kaal en bezemschoon opgeleverd.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 070 – 215 88 23.

Werkwijze

Een ontruiming is een tijdrovende, maar vooral ook zeer stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon

Een woning of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij de gehele ruimte leegruimen, van zolder tot kelder, en dat wij alles schoon en netjes voor u opleveren. Geheel conform de eisen van de woningbouwvereniging of makelaar.

Herstelwerkzaamheden

Het is bij een ontruiming vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van vloerbedekking, of het repareren van gaten in muren en vloeren. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Inkoop meubels en goederen

Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubels of andere goederen met waarde in een woning of bedrijfspand aanwezig zijn. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

Hergebruik via goede doelen

Bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen zoals de Weg-Geef-Winkel in Den Haag. Deze stichting geeft de spullen gratis aan mensen die het hard nodig hebben. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien.

Milieubewust afvoeren afval

Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.