Woningontruiming Den Haag Bel voor een vrijblijvende offerte:
070 – 215 88 23

Bedrijfsontruiming

Heeft u een bedrijfsruimte of kantoorpand welke ontruimd moet worden? Heeft u een faillissement aangevraagd of uw bedrijf verkocht? U wilt verhuizen naar een nieuwe locatie? Of misschien wilt u alleen een magazijn, garage of een andere bedrijfsruimte leegruimen?

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kunnen wij op een professionele manier bedrijfsontruimingen en verhuizingen verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en allerhande herstelwerkzaamheden.

  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op.
  • Wij nemen alles mee wat is achtergebleven na een ontruiming of verhuizing.
  • Wij zullen het winkelpand desgewenst ‘strippen’: lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen.
  • Ook kunnen wij reclameborden aan de gevel verwijderen, stickers op de ramen eraf halen, etc.
  • Bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen en zodoende hergebruikt.
  • Afval voeren wij af naar een milieustraat.

Zo ziet u, wij hebben voor alle wensen een oplossing!
Kijk voor meer informatie ook op kantoorleegmaken.nl.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 070 – 215 88 23.

Werkwijze


Een ontruiming is een tijdrovende en vooral zeer stressvolle bezigheid. Door onze nette en persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een ruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij alles leegruimen, van zolder tot kelder, en dat wij alle ruimtes schoon en netjes voor u opleveren. En alles volgens de eisen van de woningbouwvereniging of makelaar.

Herstelwerkzaamheden


Het is vaak nodig om tijdens een ontruiming herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van behang en vloerbedekking, of het repareren van gaten in muren. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een ontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubelen of andere goederen van waarde over blijven waar u geen bestemming meer voor heeft. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële prijs.

Hergebruik via goede doelen


Overbodige, maar nog bruikbare spullen kunnen wij naar goede doelen brengen zoals de Weg-Geef-Winkel in Den Haag. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien.

Milieubewust afvoeren afval


Blijft er afval over, dan zorgen wij er voor dat dit op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. Al het afval wordt gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.