Woningopruimen Den Haag

Woningopruimen Den Haag : betrouwbaar, snel en vakkundig. Bel 070 – 215 88 23. voor een prijsindicatie of offerteaanvraag.

Voor Woningopruimen Den Haag bent u bij ons op het juiste adres. Wij ruimen uw woning op in heel Nederland. Woningopruimen Den Haag kan een woning volgens de huidige wet en regelgeving bezemschoon opleveren. Voor het afvoeren van grof huisvuil houden wij rekening met het milieu. Het opruimen van een woning moet vakkundig georganiseerd worden met goed opgeleid personeel met ervaring. Bel 070 – 215 88 23 voor een gratis offerte.

Als u ons inschakelt, garanderen wij u een snelle, vakkundige dienstverlening en een correcte afhandeling tijdens het proces.

Sociale goede doel.

Woningopruimen Den Haag

Woningopruimen Den Haag

Sommige meubelen worden vaak geëxporteerd naar bijvoorbeeld Oostbloklanden of andere landen die een economische groei doormaken. Deze meubelen en of kleding wordt dan volledig gedemonteerd en gesorteerd. Het onbruikbare wordt door ons op milieubewuste manier afgevoerd naar een verwerkingsbedrijf, bijvoorbeeld de milieustraat van de gemeente. Het verwerkingsbedrijf sorteert alles op materialen. Er wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Het verwerkingsbedrijf verzamelt bijvoorbeeld alle elektrische apparatuur apart. Wat nog gemaakt kan worden gaat naar Afrikaanse landen. Tegenwoordig verzamelen wij ook kleding en schoeisel voor Suriname. Wij nemen daarom graag zomerkleding, schoenen, tassen enz. van u aan. Deze worden 1 x per week opgestuurd naar Suriname. Het wordt daar uitgedeeld via scholen en gemeenschappen, waar veel ouders en kansarme mensen geholpen worden.

Wanneer u nog waardevolle meubelen heeft worden deze door ons ingekocht of aangeboden aan veilinghuizen. Door de duurzaamheid van de kwalitatief bijzonder goede (antieke) meubels hebben deze meubelen hun belangstelling gekregen.

 

Bel Woningopruimen Den Haag op voor het maken van een afspraak of prijsindicatie 070 -215 88 23.

Voor advies om uw woning op te ruimen kunt u telefonisch contact met ons opnemen om samen van gedachte te kunnen wisselen wat voor u de beste oplossing is. Een offerte is bij ons gratis en vrijblijvend.