Woningontruiming Voorburg

WONINGONTRUIMING VOORBURG HELPT U BIJ HET LEEGMAKEN VAN UW KOOP OF HUURWONING IN VOORBURG. BEL VOOR PRIJSINDICATIE 070-215 88 23.

WONINGONTRUIMING Den Haag werkt nu ook in VOORBURG.Moet u plotseling verhuizen? Gaat u kleiner wonen? Of juist groter? Denkt u aan al het inpakwerk en hulp dat u moet regelen,voor het zware sjouwwerk? Al de verhuisdozen die u moet halen. WONINGONTRUIMING VOORBURG neemt graag al uw verhuiszorgen uit handen. Wij zijn goedkoop, snel en efficiënt. We ontruimen vanaf 150 EUR…

 

Onze sterke medewerkers worden regelmatig gecoacht en zijn heel snel en handig in het in- en uitpakken, verwijderen en ophalen van inboedels en andere spullen. Wij gebruiken speciale inpakvilt en bubbelfolie om uw meubilair en breekbare spullen in te pakken. Met onze eigen verhuiswagens transporteren wij uw waardevolle spullen veilig en zonder problemen naar uw nieuwe onderkomen. Onze klant is koning!

 

woningontruiming voorburg

woningontruiming Voorburg

WONINGONTRUIMING VOORBURG IS UW ULTIEME ALTERNATIEF. WONINGONTRUIMING VOORBURG IS SNEL, EFFICIËNT & GOEDKOOP MET LEEGMAKEN, OPRUIMEN EN BEZEMSCHOON OPLEVEREN VAN UW WONING, KAMER OF PAND.

 

Heeft u meubilair en ander spullen die u niet gebruikt? We nemen het graag van u over. Veel van onze spullen schenken wij aan liefdadigheidsinstellingen. Zo worden on- en minvermogenden geholpen aan goede meubels en andere goederen. Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord naar de afvalstraat.

 

Onze werkzaamheden bestaat o.a. uit het volgende :

Ontruimen en veegschoon opleveren van uw woning, kamer, pand.

Schoonmaakwerkzaamheden.

Kleine reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Wij bieden opslag voor uw spullen aan.

Het verwijderen van uw vloer(bedekking) en elektrische installaties.

Het taxeren van uw meubilair.

Het veilig vervoeren van de inboedel.

Het inkopen van meubels en andere goederen.

Het veilig in- en uitpakken van inboedels.

Ook bieden wij advies en hulp bij tuinonderhoud aan.

 

Woningontruiming Voorburg en verhuisbedrijf haaglanden helpen samen graag oudere mensen met verhuizen en ontruimen.

Senioren,minder validen en hulpbehoevenden zijn ook onze trouwe klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten, maar speciale opdrachten of aanvragen voeren wij ook graag voor uit, bijv. het woonklaar maken van hun nieuwe onderkomen. Uw verhuizing doen we in 2 dagen, maar wilt u dat sneller? Dat kan. We verhuizen u met onze spoedservice in 1 dag. Is dit interessant voor u? Bel dan op het nummer 070 215 88 23, 7 dagen per week, van 8:00 u. -23:00 u. of stuur ons een mail naar info@woningontruiminghaaglanden.nl

Als uw huis of pand leeg en opgeruimd is, leveren wij die bezemschoon aan u op. Pas als u tevreden bent, overhandigen wij u de sleutel.

 

Bel nu! Onze adviseur komt graag langs voor een gratis gesprek en een vrijblijvende offerte!