Woningontruiming met verhuislift

Woningontruiming met verhuislift in Den Haag en omstreken.

Woningontruiming met verhuislift is heel handig en werkt sneller. Soms moet je wel een verhuislift gebruiken bij een ontruiming wanneer het een flat betreft zonder lift. Wij hebben een mobiele lift en gebruiken deze voor het transporteren van meubels en huisraad van boven naar beneden via een stille en milieuvriendelijke electromotor. Een wasmachine of grote bank 3 zits is gemakkelijk via een balkon of door een raam met een lift naar beneden te transporteren.

Naast woningontruiming kunnen wij met onze verhuislift ook verhuizen. Vaak tijdens een verhuizing kunnen wij deze lift inzetten bij moeilijk te bereiken gebouwen omdat onze lift smal en klein van formaat is. Samen met u kunnen wij Woningontruiming Den Haag bespreken of de mogelijkheid bestaat om deze verhuislift in te zetten tijdens uw woningontruiming of verhuizing.

woningontruiming met verhuislift

Verhuislift tijdens woningontruiming

Waarom een verhuislift gebruiken?

  • Woningontruiming met verhuislift is snel en gemakkelijk te bedienen en u krijgt er altijd een lift assistent bij.
  • Er ontstaat geen beschadigingen met onze verhuislift op muren en of uw meubels.
  • Geen rug of lichamelijke klachten voor het tilwerk.
    Geen levensgevaarlijke situaties tijdens het tillen via een stijlen trap.
  • Werkt sneller om uw spullen te transporten dan met alles met de hand te tillen tijdens een ontruiming of verhuizing.

 

Wilt u los een verhuislift huren omdat u zelf wilt ontruimen of enkel 1 of 2 meubelstukken wilt verwijderen? Dan kunt u onze verhuislift met assistent ook in huren. Snel Verhuislift huren in Den Haag en omstreken kost vanaf 100,00 EUR.. Wanneer u ons belt komen wij vaak de zelfde dag nog bij u langs met onze mobiele lift.

Hoe werkt onze verhuislift bij een woning ontruiming.

Wij kunnen onze lift enkel op een harde ondergrond plaatsen en deze vlak onder een balkon of raam opbouwen. Onze verhuislift kan tot 5e etage. Het verhuisplatau heeft een uitklapbaar systeem. Zodat wij ook grote items zoals koelkasten, bankstellen, dressoirs en grote meubels kunnen vervoeren omhoog als omlaag.