Woningontruiming Wassenaar kan uw woning leeg en bezemschoon opleveren conform woningbouw of makelaarseisen. Woningontruiming Wassenaar maakt uw woning in 1 dag leeg en veegschoon. Zodat u er zelf niets aan hoeft te doen. Ook verhuizen en kleine werkzaamheden zoals behang verwijderen of kelderbox leegruimen doen wij ook uiteraard.

Woningontruiming Wassenaar geeft u een totaal oplossing bij het ontruimen in heel Wassenaar en Haaglanden na verhuizing of overlijden.

Woningontruiming Wassenaar is snel en goedkoop binnen 1 week geregeld en vaak is de ontruiming in 1 dag uitgevoerd. De meubels en inboedel wordt door een erkend bedrijf, of beter gezegd woningontruiming specialist, opgehaald en op een milieu-verantwoorde wijze gerecycled.  Goede bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Ons bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels worden wij gecontroleerd.

Woningontruiming wassenaar

Woningntruiming Wassenaar

U ontvangt vrijblijvend en kosteloos een offerte van de te maken kosten.

Onze voordelen op een rij:
• Woning ontruiming wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled;

• Wij bieden u een totaal oplossing bij het ontruimen zoals: schilder – behang – vloerverwijdering – tuin onderhoud
• U ontvangt voor de woning ontruiming een kosteloos en vrijblijvend offerte van de te maken kosten;

Wij beschikken over en spoeddienst binnen 24 uur woning ontruiming;

wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Meubels, inboedel en Antiek die meerwaarde hebben:
Het kan ook zijn dat uw woning nog restwaarde heeft aan antiek,meubels of inboedel. Wij kunnen de waarde van uw spullen taxeren en van u inkopen. Ook kunnen wij u adviseren om dit via een veiling van de hand te doe wat u meestal meer opleverd.  Bel ons dan gerust om de mogelijkheden voor te leggen.

Wij hopen u hiermee in het kort een indruk te geven over onze werkwijze. Op de andere pagina’s vindt u verdere informatie.

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak

070 – 215 88 23

Met vriendelijke groet,

Woningontruiming Wassenaar

Ga terug naar homepagina