WONINGONTRUIMING SCHEVENINGEN NEEMT AL UW ONTRUIMINGSZORGEN UIT HANDEN.WONINGONTRUIMING DEN HAAG IS NU OOK ACTIEF IN SCHEVENINGEN. BEL 070-215 88 23 VOOR PRIJSINDICATIE.

Moet u verhuizen uit uw pand, huis, kamer of flat?? Wilt u professionele hulp van een flexibel bedrijf? Dat kan! WONINGONTRUIMING SCHEVENINGEN heeft geen wachttijden.Woningontruiming Scheveningen biedt u hulp met verhuizen en ontruimen meestal binnen een week…al vanaf 150 EUR. Wilt u gebruik maken van onze spoedservice van 1 dag? Ook dat kan altijd!

Waarom WONINGONTRUIMING SCHEVENINGEN?

WONINGONTRUIMING SCHEVENINGEN

WONINGONTRUIMING SCHEVENINGEN

Wij zijn ervaren en goedkoop, hebben geen wachttijden! We werken netjes volgens uw wensen en nemen alle uitdagingen aan. We rekenen nooit voorrijkosten. Dagelijkse ontruimen wij huizen en panden met onze sterke medewerkers en leveren die bezemschoon op. Wij pakken uw spullen in en met veel zorg en met speciale inpakmateriaal. Alles wordt netjes met seal folie ingepakt, zodat wij uw waardevolle spullen veilig kunnen transporteren.

Het leegruimen van woningen doen wij bij een sterfgeval, een echtscheiding, samenwonen, emigratie. Senioren, mindervaliden en hulpbehoevenden zijn onze speciale klanten. Het verhuizen en leeg halen van huizen is in deze situaties erg emotioneel en stressvol en daarom nemen wij alle zorgen over. Al vanaf 150 EUR..

WONINGONTRUIMING SCHEVENINGEN IS UW EERSTE KEUZE BIJ HET SNEL EN EFFICIËNT LEEG HALEN, OPRUIMEN EN VEEG SCHOON OPLEVEREN VAN UW HUIS, BEDRIJF, KAMER OF GARAGE.

 

Woningontruiming Scheveningen biedt u het volgende aan :

Woningontruiming Scheveningen en meubel ophaaldienst komen graag uw meubels ophalen.

Heeft u meubilair of andere spullen die u niet wilt of teveel heeft? Dan nemen wij die graag van u over voor hergebruik. We doneren ook aan liefdadigheidsorganisaties. Zo kunnen wij de kwaliteit van het leven van de financieel zwakkeren verbeteren. Onbruikbare spullen ruimen wij verantwoord en gescheiden op.

VEEG SCHOON OPLEVEREN HUURWONING SCHEVENINGEN

VEEG SCHOON OPLEVEREN HUURWONING SCHEVENINGEN

Wij zijn een snel groeiend dynamisch bedrijf met eigen transport en regelmatig gecoachte medewerkers. Wij zijn dagelijks op pad, maken elke woning netjes leeg en leveren het bezemschoon op. Heeft u vragen? Bel ons op nummer 070 215 88 23, we zijn 24/7 bereikbaar. Of mail ons naar info@woningontruiminghaaglanden.nl

Wij garanderen u klanttevredenheid! Bel nu en we komen graag langs voor een uitvoerig gesprek en een vrijblijvende prijsopgave.